Aquaserv Tulcea amendată cu 10.000 de lei de către Inspecția Muncii

Aquaserv Tulcea amendată cu 10.000 de lei de către Inspecția Muncii

Credit Photo: Tulcea Noastra

Aquaserv Tulcea amendată cu 10.000 de lei de către Inspecția Muncii


După ce mai mulţi membri de sindicat au sesizat Inspecţia Muncii cu privire la numeroase nereguli care au loc în cadrul societăţii în ceea ce priveşte angajaţii societăţii şi drepturile acestora, organismul central a delegat competențele de control în teritoriu şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea a efectuat mai multe controale la SC Aquaserv Tulcea. Aceștia au venit, au constatat nereguli și au dat un termen de rezolvare. În loc să își rezolve problemele, așa cum era moral și firesc, conducerea Aquaserv a „uitat” și… a lăsat-o baltă, pe modelul „nu ne interesează ce spune legea, facem ce știm noi”!

Cu ocazia controlului de monitorizare a măsurilor dispuse s-a constatat că Aquaserv Tulcea nu a dus la îndeplinire două din cele trei măsuri obligatorii impuse în urma controalelor, fapt pentru care societatea a fost amendată cu 10.000 de lei la jumătatea acestei luni şi este obligată că în cel mai scurt timp să remedieze problemele indicate în procesul verbal semnat de inspectorii de muncă.



Am scris de nenumărate ori despre neregulile grave care au loc în curtea Aquaserv Tulcea, dar se pară că voința politica şi interesele de grup au întâietate faţă de cele semnalate de noi şi de angajaţii din „pătura de jos” a societăţii.

Încă o dată se dovedeşte că am avut dreptate şi că cei care conduc această societate o fac prost şi ineficient, dar şi că primarul şi cei numiţi politic în AGA şi Consiliul de Administrație sunt indiferenţi la problemele reale, urmărindu-şi, cel mai probabil, doar interesele proprii sau ce li se comunică de la partid. Ca dovadă, mandatele directorilor, general și economic, au fost prelungite de către domnul primar Ștefan Ilie, până în vara anului 2024, ceea ce spune tot, fără să mai fie nevoie de traducere.


Vom reveni în curând și cu alte subiecte de maxim interes din această zonă, chiar dacă cele spuse de noi sunt mai mereu deranjante și suntem amenințați cu toate relele de câte ori îndrăznim să arătăm tulcenilor lucruri care trebuiesc să rămână ascunse publicului, în opinia celor care controlează conducerea Aquaserv.


Lista cu cei din Consiliul de Administrație o găsiți AICI


 


 


Articolul Aquaserv Tulcea amendată cu 10.000 de lei de către Inspecția Muncii apare prima dată în Tulcea noastra.