VIDEO – Accident la ieşirea din Mineri. Mai multe persoane sunt prinse între fiare

Credit Photo: Tulcea Noastra

VIDEO – Accident la ieşirea din Mineri. Mai multe persoane sunt prinse între fiare


Azi în jurul orei 14.30, la ieşirea din Mineri către Somova a avut loc un accident între două autoturisme, în urma căruia mai multe persoane au rămas încarcerate

Chiar acum salvatorii ISU, ambulantele SAJ şi poliţiştii sunt la faţa locului. Martorii spun că accidentul a avut loc în urma unei depăşiri periculoase, dar există şi voci care spun că şoferul vinovat ar fi pătruns pe contrasens în curbă, adică ar fi tăiat curba.

Poliţia nu a emis încă niciun comunicat, dar suituatia de la faţa locului pare critică.

Circulaţia este blocată complet pe ambele sensuri.

Vom revenii cu detalii!


UPDATE ora 15.00


Surse de la faţa locului ne-au confirmat că din cele patru persoane rănite, doar două au rămas încarcerate. Încă nu ştim cât de grav sunt rănite. Cele două autoturisme implicate sunt distruse total. Circulaţia rutieră rămâne în continuare blocată.


UPDATE – ora 15.30


Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor din autoturisme, victime care ulterior au fost predate echipajelor medicale. Persoanele rănite, doi bărbați și două femei, au vârste cuprinse între 19 și 62 de ani şi au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, cu 3 ambulanțe SAJ Tulcea și una ambulanța SMURD – transmite ISU Tulcea.


Surse medicale confirmă că toate cele patru victime au fost transportate sau sunt în drum spre UPU, dintre care, una prezinta suspiciuni de hemoragie internă în zona toracico-abdominală. Este posibil ca la spital să mai fie descoperite şi alte leziuni interne, estompate până acum de adrenalină. Traficul rutier este în continuare oprit!


UPDATE – ora 17.45 – Informare IPJ Tulcea


Astăzi, 11 iunie 2023, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, pe DN22 – E87, relația Mineri – Somova, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 22 și 61 de ani. Totodată, în urma cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că în evenimentul rutier a mai fost implicat un autoturism care a fost avariat ușor, condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani.


În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 22 de ani, rănirea ușoară a unei pasagere din autoturism, în vârstă de 18 ani. De asemenea, șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vârstă de 61 de ani și o pasageră au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.


Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.


Video – Lory Iamandi



Articolul VIDEO – Accident la ieşirea din Mineri. Mai multe persoane sunt prinse între fiare apare prima dată în Tulcea noastra.