Pasageră de 21 de ani rănită în urma unui accident pe variantă

Credit Photo: Tulcea Noastra

Pasageră de 21 de ani rănită în urma unui accident pe variantă


Astăzi, în jurul orei 16:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Tulcea. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, o femeie în vârstă de 36 de ani, care conducea un autoturism pe strada Barajului, din municipiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul condus de către un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.


În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 21 de ani, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultând faptul că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.


În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.


Informare IPJ Tulcea


Articolul Pasageră de 21 de ani rănită în urma unui accident pe variantă apare prima dată în Tulcea noastra.