Nippon Budo Sport și-a antrenat luptătorii la Sulina

Credit Photo: Tulcea Noastra

În perioada 09.09 – 12.09.2021, la Sulina a avut loc cantonamentul de pregătire pentru kumite (luptă) a lotului naţional al Federaţiei Romane de Karate Kyokushin. Acesta a fost organizat la superlativ de Nippon Budo Sport secţia Sulina prin Senpai Praz Laurenţiu şi a fost condus de Sensei Pănuţă Nicolaie, care este şi antrenorul lotului de kumite. Au participat 34 de sportivi cu vârste cuprinse între 12 – 30 de ani din Bucureşti, Republica Moldova, Brăila, Galaţi, Macin, Sulina, Isaccea şi binenteles Tulcea.


Pe perioada celor 3 zile s-au făcut câte 3 antrenamente pe zi care au fost structurate ca să atingă cât mai multe puncte din pregătirea unui sportiv din sportul de contact, condiţie fizică, lucru cu partener sau la aparatură specifică,dezvoltare motrică, circuite, strategii de luptă şi binenteles foarte multe reprize de sparring!!

În cantonament am avut şi un participant surpriză în persoana lui Sensei Sorin Fechet 3 Dan, unul din cei mai titraţi antrenori din România din anii 1990 care a adus un plus de experienţă în tematica cantonamentului.


„Doresc să mulţumim Primăriei Sulina şi mai ales domnului primar Nicolcencu Dan pentru că ne-a pus la dispoziţie sala multifuncţională de sport ca să putem să ne desfăşurăm antrenamentele la standardele cele mai bune, mulţumim domnului Director DJST, Liviu Urlih şi colegilor pentru că ne-au ajutat cu cazarea şi masa la Tabăra Sulina, mâncarea a fost deosebit de gustoasă, jos pălăria doamna bucătăreasă!!

Felicitări sportiviilor, a fost un program de antrenamente infernal, dus în limite iar ” – a declarat sensei Pănuță la finalul stagiului.


Articolul Nippon Budo Sport și-a antrenat luptătorii la Sulina apare prima dată în Tulcea noastra.