Tabăra Naţională de Karate Kyokushin, le final! Sensei Pănuţă reales numărul doi în federaţie

Credit Photo: Tulcea Noastra

Tabăra Naţională de Karate Kyokushin, le final! Sensei Pănuţă reales numărul doi în federaţie


În perioada 23 – 27 august 2021, în Eforie Sud a avut loc Tabăra Naţională de Karate Kyokushin, care a fost organizată la superlativ de Federaţia Romană de Karate Kyokushin, prin domnul Preşedinte Gruia Docan 5 Dan. Invitat de onoare care a şi condus antrenamentele specifice a fost Shihan Raul Barujan 5 Dan din Spania, Preşedintele European al Comisie de Arbitraj. La eveniment au participat 280 de sportivi din România dar şi din Republica Moldova. Programul taberei a fost destul de încărcat, cu două antrenamente pe zi, dimineaţa la ora 06.00 şi seara la ora 18.00, iar ziua sau ţinut cursurile de arbitraj.


În dată de 23 august a avut loc Adunarea Generală Extraodinara a FRKK , în care s-a ales noul Consiliu Director format din : Preşedinte – Gruia Docan ( Bucureşti), Vicepreşedinte Executiv – Pănuţa Nicolaie ( Tulcea), Vicepreşedinte Departamental – Aurel Potcovuta ( Constanţa), Secretar General – Damian Deheleanu ( Bucureşti ) şi Membru – Claudiu Munteanu ( Sibiu).

La tabăra naţională din Eforie Sud au participat un număr de 21 de sportivi, instructori şi însoţitori de la Nippon Budo Sport Tulcea, Brăila, Galaţi şi Macin după cum urmează:


1. Sensei Pănuţă Nicolaie 4 Dan, Tulcea;

2. Senpai Moroianu Gabriel 2 Dan, Galaţi/Brăila;

3. Senpai Roman Gabriel 2 Dan, Tulcea;

4. Senpai Uncu Vladut 1 Dan, Tulcea;

5. Senpai Pănuţă Albert 1 kyu, Tulcea;

6. Senpai Muşat Marian 2 kyu, Brăila;

7. Senpai Chiracu Ion 3 kyu, Macin;

8. Sportiv Ţuidea Cătălin 2 kyu, Tulcea;

9. Sportiv Roman Radu 2 kyu, Tulcea;

10. Sportiv Mihalcencu Matei 4 kyu, Tulcea;

11. Sportivă Covrig Delia 4 kyu, Tulcea;

12. Sportiv Şerban Robert 4 kyu , Brăila;

13. Sportiv Costache Theodor 5 kyu, Galaţi;

14. Sportiv Cireaşă Vlad 6 kyu, Macin;

15. Sportiv Cireaşă Cătălin 7 kyu, Macin;

16. Sportiv Mocanu Radu 8 kyu, Tulcea;

17. Sportiv Ioniţă Cristian 8 kyu, Tulcea;

18. Sportiv Petrican Cristian 8 kyu, Tulcea;

19. Sportivă Safca Riana 9 kyu, Tulcea;

20. Însoţitor Toma Felicia, Tulcea;

21. Însoţitor Petrican Daniel, Tulcea;


„Cu ocazia Adunării Generale Extraordinare vreau să le mulţumesc colegilor din FRKK că mi-au dat voturile de încredere pentru încă 5 ani în funcţie de Vicepreşedinte executiv, ştiu că fac o echipă grozavă cu toţi cei 4 din Consiliu Director, pe dl. Preşedinte Gruia Docan şi dl. vicepreşedinte departamental îi cunosc de peste 30 de ani am încredere în ei, ştiu că sunt nişte profesionişti desăvârşiţi. Toţi membrii din FRKK ne dorim o Federaţie democratică bazată pe principii funcţionale, legale şi sănătoase sportive, dar ne dorim să urmăm şi codul bushido, mai ales învăţămintele kyokushin lăsate de Şosai Oyama!!


Doresc să mulţumesc lui Shihan Gruia Docan şi echipei lui pentru organizarea taberii naţionale , lui Shihan Raul Barujan pentru toate informaţiile şi antrenamentele kyokushin, lui Dan Sandru, administratorul hotelurilor Cosmos & Edmonton care de fiecare dată este o gazdă extrem de bună şi atentă la toate detaliile.

Vreau să îmi felicit lotul de sportivi , instructori, şi însoţitori care au participat la tabără, unii sunt la prima participare, dar mulţi dintre ei nu au lipsit niciodată la acest eveniment, care a devenit o adevărată tradiţie, toţi s-au comportat exemplar, şi sunt mândru că sunt antrenorul vostru. Mulţumesc părinţiilor acestor copii minunaţi, care îi sprijină necondiţionat să devină nişte „samurai’ şi să aducă în România ” picătură japoneză” de care societate noastră are atâta nevoie!!” – a declarat sensei Nicolae Pănuţă.


Articolul Tabăra Naţională de Karate Kyokushin, le final! Sensei Pănuţă reales numărul doi în federaţie apare prima dată în Tulcea noastra.