Fotbal: Pescărușul Sarichioi întâlnește Dacia Unirea Brăila, în Cupa României

Fotbal: Pescărușul Sarichioi întâlnește Dacia Unirea Brăila, în Cupa României

Credit Photo: Tulcea Noastra

Miercuri, 18 august, cu începere de la orele 17.30, pe stadionul din Sarichioi, echipa gazdă AS Pescărușul Sarichioi întâlneşte pe ACS Dacia Unirea Brăila, într-un meci eliminatoriu în cadrul Cupei României la Fotbal.

Echipa oaspete, antrenată de fostul internaţional Florentin Petre, vine de pe o poziţie superioară faţă de ai noştri, aceasta evoluând în Liga a 2-a.


Iniţial, Pescăruşul Sarichioi suferise o înfrângere în întâlnirea cu Sportul Chișcani, după un arbitraj jenant şi „furați pe față”, dar s-a calificat în faza următoare a Cupei României, după ce chișcăneni au pierdut la masa verde cu 3-0, pentru că au folosit un jucător care nu avea drept de joc.


„Este un meci foarte greu, cu o echipă de Liga a 2-a, totuși… şi va trebui să dăm totul în teren pentru a învinge. Balonul e rotund şi fotbalul se joacă pe goluri, aşa că, nu ne temem, chiar dacă ar fi să jucăm cu PSG sau Barcelona!

Am încredere în băieţi, suntem motivaţi şi intrăm pe teren cu gândul la victorie!” – a declarat primarul din Sarichioi, Vitali Finoghen, pentru ziarul nostru.


Petre Badea – Președinte AJF Tulcea :”După ce Providența a făcut dreptate, acum, Pescărușul trebuie să arate un fotbal la fel de bun și să se concentreze deoar la joc. Oaspeții noștri nu sunt nici roboți, nici extratereștri… sunt oameni la fel ca noi și, dacă Dumnezeu vrea ca noi să învingem, așa va fi! Am încredere în echipă și îmi doresc să accedem în turul următor. Urez succes băieților și vă aștept la meci în număr cât mai mare, să încurajăm Pescărușii din Sarichioi”.


Să le urăm multă baftă băieţilor noştri şi să fim alături de ei în tribune, miercuri de la ora 17.30, pe terenul din Sarichioi! Și … sperăm să avem un arbitraj CORECT!


Articolul Fotbal: Pescărușul Sarichioi întâlnește Dacia Unirea Brăila, în Cupa României apare prima dată în Tulcea noastra.