Parcul ANL și adevărata sa poveste! Locatarii sunt disperați de golani și de bețivi! „Cineva” a mințit și a deturnat povestea, pentru a-și face reclamă?

Credit Photo: Tulcea Noastra

Parcul ANL și adevărata sa poveste! Locatarii sunt disperați de golani și de bețivi!


„Cineva” a mințit și a deturnat povestea, pentru a-și face reclamă?


Câţiva locatari din cartierul ANL C5, care locuiesc în zona parcului ajuns deja vedetă datorită deturnării poveștii de către un consilier local, s-au simţit datori să facă precizări. Se pare că „cineva” a încercat să facă o mică campanie publicitară, pentru a creşte imaginea unui partid şi, totodată, a unui membru de partid. Nu e deloc OK…

Oamenii spun că nu au reclamat NICIODATĂ joca celor mici, ci… GOLANIADA care are loc aproape în fiecare noapte, în parcul destinat copilaşilor. Iată ce ne-au scris aceştia:


„Scandalul cu aşa zisul loc de joacă de la ANL a fost interpretat greșit, transpus pe facebook în mod eronat și tendențios. Inițiativa a fost demarata cu ani în urmă, și se referă la relocarea și totodată modernizarea acestui aşa zis „loc de joacă”. Principalul motiv este că acest loc de joacă este un real pericol pentru copii…. Este foarte aproape de variantă, unde este foarte mult praf și un grad ridicat de noxe, întrarea în acest parc se face direct din stradă, practic, în continuarea trecerii de pietoni, și având în vedere că pe șoselele patriei sunt din ce în ce mai mulți iresponsabili, oricând se poate întâmpla o tragedie. Pe de altă parte, acesta este amplasat ilegal, nerespectând nici una din normele impuse pentru locurile de joacă.


Nu a fost solicitată transformarea acestuia în parcare, aşa cum se speculează(din nou dezinformare)

Locuitorii blocurilor din apropierea acestui loc de joacă nu și-au exprimat nemulțumirea cu privire la copiii care se joacă aici, ci în nenumărate rânduri, au solicitat primăriei (prin adrese), sprijin în ceea ce privește respectarea orarului de funcționare a acestuia, aşa cum este prevăzut pe pancarda de la întrarea în locul de joacă, însă, repet, nu din cauza celor mici. S-a venit și cu o propunere, de împrejmuire a acestuia cu un gard înalt, iar la sfârșitul programului să fie închis cu lacăt, pentru că noaptea, se stâng indivizi dubioși, care beau și fac scandal, folosesc un limbaj foarte…. colorat… strică aşa zisele „jucării”, care și aşa sunt foarte vechi și deteriorate, și ele un adevărat pericol pentru copii. Cu privire la filmulețul postat de domnul de la USR, și aceasta este o dezinformare, a fost scos din context, și se poate înțelege orice…


De fapt, isteria vecinului, nu avea legătură cu existenţa locului de joacă. Există în bloc un scandal, foarte vechi (se aude și în filmare, ca problema domnului era cu Anca, doamna care nu se înțelege cu nici unul din vecini). Duduia care a trimis filmulețul, știe foarte bine acest lucru, dacă a asistat la tot scandalul…. Dar… Știm cu toți, ca pixelul albastru a fost inventat, că acesta chiar există și își face treaba.” – ne scriu locatarii supărați, pe bună dreptate.


Poliţia Locală nu are nici oameni de teren foarte mulţi şi nici maşini suficiente de patrulare. Poliţia naţională, e într-o situaţie similară, dar se ocupa şi de multe alte probleme legale, nu doar de patrulare, iar Jandarmeria, nu este nici ea prea departe! Deci… ce ne facem?

Ori se inchuie parcul pe timp de noapte, ori primăria Tulcea ia act şi face ceva în acest sens? Ce…? Treaba lor…! Sunt plătiți să găsească soluții!


PS: Locatarii zonei ne-au trimis mai multe filmări, pe care nu le putem difuza, din cauza limbajului suburban, dar le putem pune la dispoziția primarului sau a responsabililor cu ordinea publică din municipiu. Sau, dacă aceștia sunt curioși, pot merge seara, după orele 21, în orice parc – loc de joacă din municipiu! Peste tot e la fel și NIMENI NU FACE NIMIC, de ani de zile!


PS1: Domul consilier care a deturnat această poveste, își poate spăla păcatele și se poate implica cu adevărat pentru a-i ajuta pe acești oameni. Apropos… nimeni nu a vrut să mute parcul din cauza copilașilor, domnule consilier! Data viitoare, nu mai procedați ca la Radio Erevan! Fiți mai atent!


Articolul Parcul ANL și adevărata sa poveste! Locatarii sunt disperați de golani și de bețivi! „Cineva” a mințit și a deturnat povestea, pentru a-și face reclamă? apare prima dată în Tulcea noastra.