Bilă albă pentru primărie. Urmează trotuar și trecere de pietoni…

Credit Photo: Tulcea Noastra

De câteva zile, în fața benzinăriei de pe strada Viticulturii şi peste drum, în intersecţia cu Protoieria, au apărut mai mulţi stâlpi metalici, vopsiți și montaţi de Primăria Tulcea.

Iniţial, participanţii la traficul rutier ne-au semnalat acest lucru, mai ales că stâlpii sunt metalici şi reprezintă un pericol pentru siguranţa rutieră. Am întrebat şi noi pe ici, pe colo, pentru că primăria nu comunică… şi am aflat că soluţia aleasă este una provizorie, pentru că pe marcajul din dreapta urmează să se facă un trotuar.


Locuitorii din zonă au solicitat acest lucru, de ani de zile, în mod special pentru copiii care se deplasează la şcoală şi în imediata apropiere urmează să apară şi o nouă trecere pentru pietoni, din acelaşi motiv.

Totuşi, sperăm că pilonii metalici să fie înlocuiţi cât mai repede cu unii din plastic sau cauciuc, aşa cum prevăd normele rutiere în vigoare, pentru a evita evenimente nedorite şi accidentări.

Chiar dacă unii şoferi sunt nemulţumiţi de măsură, să privim, totuşi, partea bună. Copiii vor avea trotuar şi trecere de pietoni, lucru cerut de către poliţia rutieră de mulți ani!

Aşa că, iată şi o chestie bună marca Primăria Tulcea! La cât mai multe şi… în folosul tulcenilor!


Articolul Bilă albă pentru primărie. Urmează trotuar și trecere de pietoni… apare prima dată în Tulcea noastra.