SONDAJ – Cei mai mulţi tulceni sunt foarte dezamăgiţi de primarul Ştefan Ilie, în primul an de mandat

SONDAJ – Cei mai mulţi tulceni sunt foarte dezamăgiţi de primarul Ştefan Ilie, în primul an de mandat

Credit Photo: Tulcea Noastra

SONDAJ – Cei mai mulţi tulceni sunt foarte dezamăgiţi de primarul Ştefan Ilie, în primul an de mandat


În ultimele 24 de ore, pe grupul https://www.facebook.com/groups/tulceanoastra s-a desfăşurat un sondaj care cerea tulcenilor să îşi exprime nivelul de mulţumire vis-a-vis de realizările primarului în primul an de mandat.

La sondaj au participat 1.356 de tulceni care au putut bifa o singură opţiune din cele patru: mulţumit; nemulţumit, foarte mulţumit şi total dezamăgit.


În urma votului, un număr de 987 de tulceni s-au declarat „total dezamăgiţi” de activitatea domnului primar, faţă de 6, care au bifat opţiunea „foarte mulţumit”. Au mai fost 245 de tulceni care s-au declarat „mulţumiţi” şi 115 tulceni care au votat „nemulţumiţi”.

Raportat la vot negativ versus vot pozitiv, 1105 nu sunt de acord cu „realizările” primarului, în timp ce 251 îl apreciază, ceea ce se traduce că doar un tulcean din cinci este satisfăcut de ceea ce a făcut edilul în ultimul an şi dintre aceştia, doar 6 sunt foarte mulţumiţi!


Deocamdată, într-un an de mandat nu prea avem ce vedea, cu excepţia unor proiecte moştenite de la fosta administraţie. Rămân doar promisiunile din campanie, lucrări care înaintează cu paşi de melc (strada Păcii) sau sunt abandonate complet (garajele din E3).

Îi recomandăm primarului Ştefan Ilie şi „iechipei câştigătoare” să o lase mai moale cu propaganda de imagine în on-line, pe banii tulcenilor… şi să se apuce de muncă serios, pentru că e mare nevoie!

Vom continua cu sondajele şi vom cere tulcenilor să îşi exprime pucte de vedere sănătoase, să vină cu idei de proiecte necesare şi sesizări pe absolut toate domeniile, pentru a le scoate în faţă prin intermediul ziarului nostru.

Dacă cei din primărie nu ştiu ce au de făcut, le vom arăta noi, tulcenii din Tulcea noastră!


Foto: Facebook


Articolul SONDAJ – Cei mai mulţi tulceni sunt foarte dezamăgiţi de primarul Ştefan Ilie, în primul an de mandat apare prima dată în Tulcea noastra.