Fapte bune în pandemie cu ADELYN IMOB!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Fapte bune în pandemie cu ADELYN IMOB!


Teoretic, prima zi de şcoală reprezintă primul pas în viaţă, iar amintirea acestei zile rămâne fixată în memoria viitorului adolescent. Din păcate, în România, educaţia trece prin momente dificile, iar nevoile populaţiei sunt din ce în ce mai mari, cauzate de o economie instabilă şi o criză prelungită generată de interesele partidelor care … îşi bat joc.


Am asistat, azi, la un gest de responsabilitate făcut de Adela Barac, cea care conduce cu succes agenţia imobiliară ADELYN IMOB. Adela a cumpărat pentru cei mai mici elevi, ghiozdănele şi rechizite, pentru ca amintirea primei zile de şcoală să fie una frumoasă!


Giozdanele complet echipate au ajuns la cei mai mici elevi de la Anghel Saligny, făcându-le ziua frumoasă. “Cred cu tărie că școala și educația schimbă lumea, dacă ești deștept poți fi și bogat, și fericit… și orice vrei tu. Bunătatea o ai din educatie!

Copii au nevoie de școală ca să ajungă „undeva” în aceasta lume. Trebuie să fim atenţi cu toţii la nevoile celor din jur şi să ajutăm atunci cand este cazul. Este frumos să dăruieşti, mai ales celor mici, care au sufletele curate şi zâmbetul lor este cea mai mare răsplată pe care o putem primi” , ne-a spus Adela.


Articolul Fapte bune în pandemie cu ADELYN IMOB! apare prima dată în Tulcea noastra.