Primarul Ilie a pierdut instanţă! Doi pensionari şi-au recuperat cei 250 de lei, plus penalităţile

Primarul Ilie a pierdut instanţă! Doi pensionari şi-au recuperat cei 250 de lei, plus penalităţile

Credit Photo: Tulcea Noastra

Primarul Ilie a pierdut instanţă! Doi pensionari şi-au recuperat cei 250 de lei, plus penalităţile


Recent, Judecătoria Tulcea a soluţionat o cauză prin care, o famile de pensionari din Tulcea a câştigat în fata primarului Ştefan Ilie şi a UAT Tulcea, suma de 250 de lei.

Banii cîștigați de reclamaţi reprezintă suma pe care primarul a refuzat să o mai acorde cuplurilor de vârstnici care împlineau 50 de ani de la căsătorie. Pe lângă această sumă, cei doi seniori vor primi în plus câte un leu pe zi, suma pe care au cerut-o drept dăuna morală, începând cu data de 28 aprilie şi până la punerea în plată. Această sumă este mai mult simbolică, dar vine să-i arate primarului că legea, respectul şi bunul simţ nu rămân la latitudinea unei singure persoane, pe modelul „aşa vreau eu”!


Lecţia oferită de cei doi pensionari, domnului primar şi decidenţilor PNL din Consiliul Local Tulcea este una de morală şi vine să repare o nedreptate iscată din orgolii nejustificate şi frustrări politice.


Să nu uităm că primarul Ştefan Ilie a tăiat indemnizaţia „astronomică” de 250 de lei, pentru cuplurile care implineau 50 de ani de căsătorie, dar a aruncat cu banii către firmele de partid şi pentru construirea imaginii publice… Să nu mai vorbim de sumele pentru a-şi hrăni invitaţii „oficiali”! Toate aceste  sume adunate sunt de sute de ori mai mari decât cele care li se cuveneau seniorilor, la împlinirea celor 50 de ani de căsnicie!


Iată că… și de această dată, instanța a făcut DREPTATE! Așteptăm și alte asemenea rezultate, în multe cazuri de abuz comise de către cei care conduc Primăria Tulcea, pentru simplu motiv că „sunt la putere”… ! Aceștia nu ar trebui să uite niciun moment că NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!



Articolul Primarul Ilie a pierdut instanţă! Doi pensionari şi-au recuperat cei 250 de lei, plus penalităţile apare prima dată în Tulcea noastra.