Comuna Nufăru îşi trage reţea de fibră optică

Comuna Nufăru îşi trage reţea de fibră optică

Credit Photo: Tulcea Noastra

Primarul comunei Nufăru se pare că nu se mulţumeşte doar cu proiectul de racordare al comunei la reţeaua de gaze. Recent, a demarat racordarea comunei Nufăru la reţeaua de fibră optică pentru internet în bandă largă, televiziune digitală şi telefonie, pusă în operă de operatorul RCS&RDS.


După ce a introdus reţeaua de fibră optică la Malcoci, acum se lucrează în Nufăru, pentru ca mai apoi, în etapa a doua, să se conecteze şi satul Victoria. Primar cu ambiţii mari şi cu o echipă care-l susţine în a pune în practică proiecte de dezvolare moderne şi care ţin pasul cu tehnologia, Ciprian Solomencu demonstrează că dacă se vrea, se poate…


„Nu este neapărat o realizare, este o normalitate. Trăim în secolul vitezei şi mi se pare normal ca oamenii să aibă acces la tehnologie! Am demarat de ceva timp discuţiile cu operatorul de telecomunicaţii şi, spun eu, suntem pe drumul cel bun.

Ceea ce este acum în derulare, referindu-mă la acest proiect, este o necesitate, nu un moft! Digitalizarea este necesară din foarte multe aspecte şi nu poate duce decât la progres. ” – ne-a declarat Ciprian Solomencu, primarul comunei Nufăru.


Nu putem decât să ne bucurăm că astfel de oameni sunt deschişi la nou şi considerăm că a ţine pasul cu tehnologia este, aşa cum declară şi primarul, o necesitate. Aşteptăm şi de la celelalte primării din judeţ să conştientizeze că accesul la servicii de telecomunicaţii este imperios necesar pentru toată populaţia.


Articolul Comuna Nufăru îşi trage reţea de fibră optică apare prima dată în Tulcea noastra.