Unii cu munca, alţii cu lauda? Deszăpezirea a fost făcută de oamenii de la Servicii Publice, nu de cei care caută doar laude!

Unii cu munca, alţii cu lauda? Deszăpezirea a fost făcută de oamenii de la Servicii Publice, nu de cei care caută doar laude!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Unii cu munca, alţii cu lauda? Deszăpezirea a fost făcută de oamenii de la Servicii Publice, nu de cei care caută doar laude!


Asa cum am spus de mai multe ori, primarul ales prin vrerea poporului tulcean, adică domnul Ştefan Ilie, şi-a delegat multe dintre competenţe…şi bine a făcut! Toţi angajaţii din primărie, trebuie să muncească! Nu?

Nu comentam acest aspect şi lăsăm omul să facă treabă, cum ştie el mai bine! Sunt convins că va veni şi vremea când va avea ce arăta… Cel puţin, sper!


Scriu aceste rânduri, pentru că văd că încă există tulceni care nu prea ştiu cum şi de ce merge treaba. Deci…

1 – Tot ceea ce ţine de zăpadă, deszăpezire şi conexe, se afla în parohia Serviciului de Servicii Publice, entitate în subordinea primăriei, condusă de Relu Gheorghiu.

2 – Persoana căreia i s-au delegat competente pe acest sector este viceprimarul Dragoş Simion. Este o zonă destul de greu de acoperit şi, cum…Simion nu e de la PNL, iar liberalii au fost forţaţi de împrejurări să îl accepte, ca să nu piardă majoritatea, i-au pus în cârcă tot ce e greu şi mai „urâţel de făcut”… Nu-i nimic! Le duce el…


Vicele Simion, directorul Gheorghiu, alături de oamenii angajaţi ai SSP, au stat în priză non-stop, cât a ţinut urgia. Spun asta pentru că am fost în teren şi am văzut ce şi cum!

Au fost momente când oboseala şi statul cu orele la volan sau la lopată devenea un calvar. Oamenii cedau… Luau o pauză de o ţigară şi un ceai cald şi urcau la loc pe maşini! E greu de închipuit scenariul ăsta doar stând la laptop sau la telefon şi înjurând birjăreşte, aşa cum au făcut mulţi tulceni pe reţelele sociale… E greu cu „unii”…


Urgia s-a terminat, zăpada a fost strânsă în mormane şi este încărcată în maşini. Culmea, vorbeam cu domnul vice Simion şi îmi spunea că va face acest lucru, încă dinainte să vedem primul fulg…

Acum, postacii de curte vin şi îl laudă pe Ştefan Ilie, „primul gospodar al oraşului”, despre cât de bun a fost el şi ce minuni a făcut! STOP! Doar dezinformare şi fală deşartă…!


Oamenii care au gestionat deszăpezirea au fost Dragoş Simion şi Relu Gheorghiu, alături de colegii de la Servicii Publice. Dacă e să lăudăm pe cineva, cu toate că nu cred că au nevoie, trebuie să îi lăudăm pe ei!

Nu contestăm şi nu hulim, poate s-o pricepe şi primarul la ceva. Trebuie a ne demonstreze. Până acum, despre deszăpezire, ne-au arata oamenii de la Servicii publice şi viceprimarul Dragoş Simion. Atât!


PS: Ne bucură faptul că city managerul Nicolae Bibu a venit cu precizarea că, alături de cei responsabili cu deszăpezirea s-a aflat şi domnul Răzvan Teodoru, consilier al domnului viceprimar Simion, care s-a implicat în toate activităţile descrise mai sus. Domnul manager al oraşului chiar are dreptate! Cine munceşte trebuie apreciat corect. Domnule Nicolae Bibu, vă mulţumim pentru precizare!


Articolul Unii cu munca, alţii cu lauda? Deszăpezirea a fost făcută de oamenii de la Servicii Publice, nu de cei care caută doar laude! apare prima dată în Tulcea noastra.