(VIDEO) Depăşire criminală. Un inconştient a fost la un pas de o tragedie rutieră

(VIDEO) Depăşire criminală. Un inconştient a fost la un pas de o tragedie rutieră

Credit Photo: Tulcea Noastra

(VIDEO) Depăşire criminală. Un inconştient a fost la un pas de o tragedie rutieră


Vineri seara, la ora 17.23, pe DN 22, la ieşire din Somova către Niculiţel, un conducător auto inconştient a fost la un pas să provoace o tragedie de proporţii.

Individul, în plină curbă, pe marcaj continuu, de interzicere a depăşirii, în zona numită generic Dealul Somovei, a intrat în depăşirea unei coloane de maşini. Aşa cum se vede din imagini, o femeie care conducea regulamentar din sens opus, a dat dovadă de stăpânire de sine şi, la vedera maşinii aflată în depăşire, cu viteză, a tras de volan şi a ieşit de pe carosabil, lăsându-l pe nebun să se ducă în drumul lui.


Dacă femeia nu ar fi ieşit de pe şosea, impactul ar fi fost devastator şi, cu siguranţă, ar fi murit oameni. Cea care a evitat tragedia, a făcut publică filmarea, care a oripilat publicul.


Din cauza luminilor maşinii, nu se vede numărul de înmatriculare, dar există posibilitatea ca ceilalţi participanţi la trafic să fi înregistrat cu camerele de bord scena demnă de filmele cu cascadori.

Poliţia rutieră cunoaşte deja speţa şi a demarat cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a inconştientului care a fost la un pas să provoace o tragedie! Oricine poate da detalii sau deține filmări cu evenimentul de mai sus, este rugat să contacteze IPJ Tulcea.


 



Articolul (VIDEO) Depăşire criminală. Un inconştient a fost la un pas de o tragedie rutieră apare prima dată în Tulcea noastra.