VIDEO – Copii surprinşi pe camere în timp ce furau vodkă dintr-un magazin

VIDEO – Copii surprinşi pe camere în timp ce furau vodkă dintr-un magazin

Credit Photo: Tulcea Noastra

Copii surprinşi pe camere în timp ce furau vodkă dintr-un magazin


Marţi seara, camerele de supraveghere din supermarketul Cassablanca din cartierul C5 au înregistrat un grup de patru minori în timp ce furau o sticlă de vodkă.


Ora fiind destul de târzie şi supraveghetorii prinşi cu alte treburi, fapta s-a desfăşurat destul de repede. Cei patru minori au studiat prima dată vitrinele frigorifice cu sucuri. Doi au rămas să supravegheze zona, iar ceilalţi doi au plecat să fure sticla cu alcool. Pe filmare se vede cum unul dintre ei revine cu o sticlă de vodkă, pe care o băgă la spate, sub pantalon şi geacă. Priviţi cu cât sânge rece acţionează copilul, stăpânirea sa în aceste împrejurări putând duce la ideea că nu e prima faptă de acest fel.


Partea bună este că cei patru a fost opriţi la casa de marcat şi sticla de vodkă a fost recuperată. Din întâmplare (sau nu!), o dubă a jandarmeriei se afla în acel moment în faţa magazinului. Cei patru au fost conduşi la dubă de către vânzătoare, iar aventura urbană pare să se fi sfârşit prost de această dată.


Mai mult ca sigur că părinţii habar nu au ce fac odraslele lor în timp ce ei cred că sunt la joacă. Aceasta filmare evidenţiază clar că unii copii sunt „pierduţi din mână” chiar de la vârste fragede şi este foarte posibil ca în scurt timp, din nişte copii nevinovaţi să ajungă infractori care să îşi petreacă tinereţea după gratii.


Aşadar, dragi părinţi, dumneavoastră ştiţi ce fac copiii dumneavoastră?



Articolul VIDEO – Copii surprinşi pe camere în timp ce furau vodkă dintr-un magazin apare prima dată în Tulcea noastra.