Campanie pentru susținerea și promovarea Asociației Club Sportiv Atletic Delta – Chilia Veche / CAMPIONII DELTEI

Campanie pentru susținerea și promovarea Asociației Club Sportiv Atletic Delta – Chilia Veche / CAMPIONII DELTEI

Credit Photo: Tulcea Noastra

Campanie pentru susținerea și promovarea Asociației Club Sportiv Atletic Delta – Chilia Veche / CAMPIONII DELTEI


Freelander First România a început de curând o campanie pentru promovarea unui club cportiv care face perfomanțe la nivel național. Campania noastră are în vedere pe lângă promovare și o strângere de fonduri ! Trebuie menționat faptul că de o bună perioadă de timp, clubul sportiv se autofinanțează din sprijinul părinților, care, de cele mai multe ori este infim… sau al poliţiştilor de frontieră din zonă care îşi donează cei 2 % din venit, sau costuri suportate doar de antrenor!


Scopul campaniei noastre nu este doar unul în care să ne facem prezența de două ori pe an, de Crăciun şi de Paşti, ci să fim alături de ei în permanenţă , de aceea avem nevoie şi de ajutorul tuturor persoanelor, fie fizice sau juridice şi doresc o implicare în dezvoltarea acestor tinere vlăstare ale Deltei ce reușesc din bucuria lor firească să aducă succesul !

Menţionăm că deja la nivelul clubului nostru s-a început o campanie de strângere de fonduri atât din ţară cât şi din străinătate, acestea fiind virate direct în contul clubului sportiv. De asemenea mulţumim tuturor colaboratorilor nostril ce vor dori să ajute acest club sportiv.


Detalii despre club!


“ Am înfiinţat acest club în anul 2012 , după lungi şi interminabile discuţii , însă era o necesitate foarte mare, deoarece sportivii mei dominau tot ce însemna competiţiile atletice de nivel şcolar şi judeţean şi trebuia să concurăm într-un alt sistem mult mai competitiv. Aşa a apărut ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV ATLETIC DELTA CHILIA VECHE , care uşor-uşor a început să intre între cluburile care se băteau la locurile fruntaşe din probele de atletism la nivel naţional.

Au început în anii imediat următori să obţinem medalii la campionatele naţionale ale României, să dăm campioni naţionali, să fim mereu acolo în fruntea clasamentelor de nivel naţional şi clubul nostru a început să conteze acolo sus, cum zicem noi. Am început să fim o pepinieră pentru cluburile de atletism din oraşul Tulcea şi asta pentru mulţi copii a contat, pentru că, astfel, îi ajutăm şi pe sportivii mei, deoarece cluburile din Tulcea le ofereau după ce terminau gimnaziul în localitatea Chilia Veche, cazarea şi masă gratuită la liceele de profil. Pentru unii, acest luru era esential ca ei să îşi continue studiile .


Noi, aveam copii care nu aveau cu ce să se încalțe, aduceam îmbrăcăminte şi încălţăminte de la copii mei , de la colegii mei de serviciu, avem copii cu probleme sociale grave, copii din familii monoparentale, copii abandonaţi care stăteau cu bunicii , copii cu probleme medicale, copii care aveau acasă 5-6 fraţi, copii cu unul sau ambii părinţi cu probleme infracţionale, violență domestică sau pur şi simplu copii care doreau să fie asculati să aibă şi cineva timp pentru ei, pentru ca acasă era altceava. Fiind mai mulţi copii care doreau să facă atletism am decis să schimbăm generaţii să facem o selecţie oarecum, să ne organizăm un pic şi aşa a pornit ideea să înfiinţăm acest club . O nebunie au zis unii , nu are cum au zis alţii , nu se poate… alţii , dar dorinţa acestor copii din acest colţ de ţară uitat în alt timp , a făcut posibil ca acest lucru să se transforme într-o realizare .” spune Sandu Nicolae,  antrenorul A.C.S ATLETIC DELTA CHILIA VECHE.


Palmaresul din 2012 până în prezent al clubului nostru


CAMPIONATE NAŢIONALE

17 TITLURI DE CAMPIONI NAŢIONALI

17 MEDALII DE AUR

20 TITLURI DE VICECAMPIONI NAŢIONALI

20 DE MEDALII DE ARGINT

25 MEDALII DE BRONZ

CAMPIONATE REGIONALE , CONCURSURI NAŢIONALE /INTERJUDEŢENE

188 MEDALII DE AUR

190 MEDALII DE ARGIN

250 MEDALII DE BRONZ


ONSS –CONCURSURI ŞCOLARE


Campioni judeţeni TETRATLON ŞCOLAR -2000/2001/2002/2003 /2005/2006 /2008 /2009 /2010/ 2011/ 2012 /2013 /2014 /2015/2018

DESPRE NOI ŞI ATLETISM

– Singurul club sportiv afiliat la Federaţia Romană de Atletism dintr-o comună

– Singurul club sportiv care a fost înfiinţat în Delta Dunării

– Singurul club care provine de la nivel comună , care are campioni naţionali ( atletism )

– Singurul club sportiv care nu are angajaţi , şi care produce talente , pepiniera către cluburile din Judeţ Tulcea (atletism )

– Singurul club sportiv de nivel comună care organizează şi ţine o competitive de nivel interjudeţean (atletism )

– Singurul club sportiv dintr-o comună care de la înfiinţarea şi afilierea la Federaţia Romană de Atletism are în fiecare an sportivi în primii 10 sportivi ai ţării în clasamentele naţionale al României


Contul în care se pot face „mici gesturi financiare” este – RO71BRDE370SV19746373700 BRD


Asociația Club Sportiv Atletic Delta Chilia Veche


Articolul Campanie pentru susținerea și promovarea Asociației Club Sportiv Atletic Delta – Chilia Veche / CAMPIONII DELTEI apare prima dată în Tulcea noastra.