Sorin Andrici a alergat 183 de kilometri şi a obținut locul II la Alerg pentru autism 24 de ore

Sorin Andrici a alergat 183 de kilometri şi a obținut locul II la Alerg pentru autism 24 de ore

Credit Photo: Tulcea Noastra

Sorin Andrici a alergat 183 de kilometri şi a obținut locul II la Alerg pentru autism 24 de ore


 Plutonierul adjutant  șef  Sorin Andrici a obţinut locul II la individual,  iar cu echipa Spartanii a urcat  pe locul I la ultramaratonul Alerg petru Autism.


Jandarmul Sorin Andrici a alergat 183 km în 24 de ore, participând alături de alţi aproximativ 1000 de participanţi la această acţiune cu scop caritabil.


De asemenea, Sorin Andrici a urcat pe locul I  cu echipa  Spartanii, care a reprezentat oraşul Tulcea, parcurgând  2626,71 km şi concurând cu 47 de echipe înscrise în competiţie.


,,Ce poate fi mai frumos ca atunci când echipa ta câştigă? Da, echipa Spartanii demonstrează că munca, sutele de km de antrenament nu au fost în zadar! Ei bine, nu pot să evidenţiez pe cineva pentru că la noi a câştigat echipa! S-au susţinut unii pe alţii şi se încurajau mereu! În calitate de căpitan, te interesează toate lucrurile astea şi m-au motivat şi pe mine să trag mai tare. Am avut cea mai bună echipă, am învins echipe consacrate, echipe cu alergători de talie mondială în ultramaraton.  Mă uitam la ei cum adunau km cu km, fiecare spartan s-a autodepăşit realizându-şi recorduri personale.Vreau să mulţumesc echipei mele pentru dăruire şi sacrificiu! Este o onoare pentru mine să am aşa oameni lângă mine!


Da, împreună suntem mai puternici! – Sorin Andrici


Jandarmul tulcean a alergat împreună cu echipa Spartanii pentru pentru copiii cu autism şi pentru cei 70 de copii din cadrul Centrului de Plasament pentru Recuperarea şi Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever ,,Pelican”.


Articolul Sorin Andrici a alergat 183 de kilometri şi a obținut locul II la Alerg pentru autism 24 de ore apare prima dată în Tulcea noastra.