Jurilovca, comuna în care primarul Eugen Ion arată că … #se poate!

Jurilovca, comuna în care primarul Eugen Ion arată că … #se poate!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Jurilovca, comuna în care primarul Eugen Ion arată că … #se poate!


La aproape un an de la inceperea pandemiei, în sfârşit, guvernanţii au hotărât să deschidă şcolile. În funcţie de scenariul epidemiologic în care se va afla fiecare localitate, vor fi impuse restricţii mai mici, sau mai mari, dar în judeţul Tulcea, deocamdată, indicele de infectare la mia de persoane se află sub codul de alarmă, aşa că, de luni vor începe toate şcolile…


La fel ca în toate localităţile din judeţ, şcolile și grădinițele din comuna Jurilovca sunt pregătite să își primească elevii pe 8 februarie! „Am făcut din timp investițiile necesare pentru a asigura buna desfășurare a cursurilor, atât prin achiziția de materiale sanitare, cât și în vederea creării unor condiții corecte pentru menținerea unei distanțe sigure în sălile de curs.

Toate cele cinci instituții de învățământ din Jurilovca, Vișina și Sălcioara dispun de sisteme centralizate de căldură, grupuri sanitare în interior, săli de sport renovate și echipamente moderne, reabilitarea lor fiind finalizată în 2020.” – spune primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.


Fotografia care ilustrează acest material este făcută într-o sală de clasă, azi, în Vişina, sat aparţinător comunei Jurilovca. Orice comentariu, este de prisos! La fel… şi la fotografiile din conţinut.

Am vrut doar să arătăm că, la Jurilovca, comuna condusă de primarul Eugen Ion…#sepoate!



Articolul Jurilovca, comuna în care primarul Eugen Ion arată că … #se poate! apare prima dată în Tulcea noastra.