Pâine pentru Jurilovca! Primarul Eugen Ion ne dă, din nou, o lecţie de omenie!

Pâine pentru Jurilovca! Primarul Eugen Ion ne dă, din nou, o lecţie de omenie!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Pâine pentru Jurilovca! Primarul Eugen Ion ne dă, din nou, o lecţie de omenie!


După cum ştiţi, judeţul Tulcea e paralizat, drumurile naţionale şi judeţene sunt închise şi toate localităţile sunt izolate. Pentru locuitori, aprovizionarea cu alimentele de primă necesitate a fost azi şi, va fi şi mâine, o problemă majoră.


La Jurilovca, comună păstorită de primarul Eugen Ion, lucrurile, care pentru alţi primari par imposibile, găsesc mai întotdeauna rezolvare! Primul gospodar al satului, omul care prin puterea exemplului său, arată tuturor că nu ocupă o funcţie de dragul salariului, aşa cum se întâmplă la destule primării din judeţ, a găsit şi de această dată soluţia salvatoare. Brutăria din sat a fost reactivată, focul la cuptoare a fost pornit şi mâine dimineaţă, locuitorii arondaţi comunei Jurilovca vor avea pâine proaspătă pe masă.


„Unul dintre avantajele de a avea o brutărie la tine în comună este acela că nu iți va lipsi niciodată pâinea caldă. Brutăria din Jurilovca, o afacere a familiei mele, nu este funcțională în timpul anului, dar este activată în perioadele în care livrările de pâine nu se pot face în mod obișnuit – în special în episoadele de iarnă, când se blochează drumurile din județ.

În această seară au fost scoase deja primele cuptoare de pâine și au fost făcute primele livrări. Mâine dimineață toate magazinele din comună vor avea, cu siguranță, pe raft, pâine de #Jurilovca.” – scrie primarul Eugen Ion pe pagina sa de facebook.


Pentru a câta oară, acest om ne dă tuturor o lecţie de omenie şi bun simţ, de respect şi preţuire pentru oamenii pe care îi iubeşte!? Domnule primar, să vă dea Dumnezeu sănătate! Un primar de nota 10, un om de nota 100!


Articolul Pâine pentru Jurilovca! Primarul Eugen Ion ne dă, din nou, o lecţie de omenie! apare prima dată în Tulcea noastra.