Moş Crăciun a venit cu „Daniel Taxi” la azilul de bătrâni „Sfântul Nectarie”

Moş Crăciun a venit cu „Daniel Taxi” la azilul de bătrâni „Sfântul Nectarie”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Moş Crăciun a venit cu „Daniel Taxi” la azilul de bătrâni „Sfântul Nectarie”


Când omenia reprezintă o calitate nativă, nu una dobândită din anumite interese, treaba e bună şi sufletul se simte altfel… Mai pe româneşte spus, atunci când îţi pasă de „cei mai trişti ca noi” şi faci pentru aceşti oameni lucruri din suflet, satisfacţia şi împlinirea sufletească sunt pe măsura gestului făcut.


Un astfel de om este şi Daniel, tulcean de-al nostru, cu dragoste de oameni şi de cele sfinte. După ce, de Paşte, a arătat tuturor celor care au vrut să vadă, că nu trebuie să fi candidat, politician, ales sau numit, ca să faci gesturi frumoase, acum, în preajma Crăciunului, Daniel a „recidivat”.


Cele 60 de punguţe pe care le vedeţi, au fost oferite celor 60 de bunici de la Căminul de bătrâni Sfântul Nectarie, de pe strada Mircea Vodă. Micile atenţii oferite sunt mai mult simbolice, dar au reuşit să aducă un zâmbet pe chipurile brăzdate de timp ale bunicilor cazaţi în centru.


Daniel nu este vreun miliardar, care să-şi permită să facă gesturi caritabile de amploare, dar a aratat că este …un om cu suflet! Un om care administrează doar o firmă de taximetrie, „Daniel Taxi”, căruia îi mulţumim pentru gestul său de generozitate!


Am scris acest material nu pentru a-i face reclamă lui Daniel! Nu are nevoie, pentru că reclama şi-o face singur, prin serviciile prestate. Am vrut doar să punctez că oameni ca el, se gândesc la cei aflaţi la distanţă de cei dragi, poate… în suferinţă, iar gestul lui a adus o lumină de speranță în ochii acestor bunici!


Articolul Moş Crăciun a venit cu „Daniel Taxi” la azilul de bătrâni „Sfântul Nectarie” apare prima dată în Tulcea noastra.