Hogea minte şi inventează vinovaţi, în disperarea de a mai culege câteva voturi!

Hogea minte şi inventează vinovaţi, în disperarea de a mai culege câteva voturi!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Hogea minte şi inventează vinovaţi, în disperarea de a mai culege câteva voturi!


Cei mai mulţi dintre dvs. au putut vedea pe grupurile noastre de facebook, în această dimineață, postarea cu conducta spartă în dreptul Casei Sindicatelor.

Am apelat doar la două poze şi nu am făcut un articol în acest sens, conştient că vechimea ţevilor şi gradul lor de uzură, au făcut să se întâmple buba. Se pare că este necesar să şi scriem, pentru a demonta bazaconiile debitate de un primar lipsit de simţul realităţii, care debitează doar că alții sunt de vină… pentru că la nici două ore, „domnul” primar Hogea iese cu o postare şi minte nu nesimţirea-i binecunoscută, aruncând pisică moartă în curtea unor oameni care nu au nici cea mai mică vină.


„Domnului” Hogea, disperat de a mai agăţa două-trei voturi de la creduli, îi explicăm cum stă treaba!

1 – AZL-ul nu are nici o treabă cu parcarea respectivă! Aceasta este administrată de către Primăria Tulcea, pe care doar vă faceţi ca o conduceţi, de ani buni…

2 – Traficul maşinilor de tonaj care lucrează la reabilitarea falezei se face prin extremităţile falezei, adică pe la gară şi pe la Tulco. Deci, cade asta…

3 – Între SC Aquaserv şi AZL există un acord prin care, maşinile mai grele de 3,5 tone pot intra pe faleză doar cu acordul scris al Aquaserv…

4 – Locul în care s-a rupt solul nici măcar nu este în zona de trafic, ci este DOAR un loc banal de parcare.

5 – Conform AZL Sulina, în ultima săptămână nu a intrat nici o maşină mai mare de 3,5 tone pe faleză, pe poartă de acces din zonă.


„Nu înţeleg de ce domnul primar caută un ţap ispăşitor în ograda altuia . Avaria produsă nu se află pe terenul administrat de AZL Sulina ci din contră este pe “moşia” dumnealui, iar conform protocolului între AZL ŞI Aquaserv, accesul pe platforma portuară a utilajelor mai mari de 3.5 tone se face doar cu informarea şi avizarea din partea Aquaserv” ne-a declarat telefonic directorul AZL Sulina, Dragoş Ioniţă.

Aşa că, „domnule” primar Hogea, am reuşit să vă demontăm şi aceste noi mizerii şi frustrări! Minciuna a avut picioare scurte și de această dată, iar dvs. v-aţi ales din nou cu RUŞINEA! Încercaţi să nu mai fiţi penibil, măcar acum, pe final de carieră, dacă nu doriți să ieșiți pe ușa din spate!


 


Articolul Hogea minte şi inventează vinovaţi, în disperarea de a mai culege câteva voturi! apare prima dată în Tulcea noastra.