Un hoț urmărit general și condamnat a fost arestat la Babadag

Un hoț urmărit general și condamnat a fost arestat la Babadag

Credit Photo: Tulcea Noastra

Un hoț urmărit general și condamnat a fost arestat la Babadag



  • Marincea, celebru în lumea interlopă, se ascundea sub nasul polițiștilor, chiar dacă era unul dintre cei mai căutați infractori din România


În baza unei informații operative, polițiștii din cadrul Poliției orașului Babadag au descins în trei locații din oraș pentru a depista un bărbat de 32 de ani din Babadag, jud. Tulcea, cunoscut ca fiind autorul mai multor fapte de furt calificat în toată România, pe numele căruia Judecătoria Babadag a emis un mandat de executare a unei pedepse de 4 ani și 4 luni. Persoana se sustrăgea de la executarea pedepsei de câteva luni.

Acesta a fost depistat de polițiștii din Babadag în timp ce dormea, ziua în amiaza mare. Misiunea s-a derulat cu discreție maximă și s-a dovedit a fi una de succes. La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.


*****


Polițiștii tulceni au acționat și pe raza municipiului Tulcea pentru punerea în executare a patru mandate cu pedeapsa închisorii emise de Judecătoria Tulcea pe numele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, toți din municipiul Tulcea, condamnați la pedepse cu închisoarea între doi ani și doi ani și opt luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat. Persoanele în cauză au fost escortate și incarcerate în Penitenciarul Tulcea. Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.


Articolul Un hoț urmărit general și condamnat a fost arestat la Babadag apare prima dată în Tulcea noastra.