S-a răsturnat cu o mașină neînmatriculată, era băut și nu avea nici permis, la Cardon

S-a răsturnat cu o mașină neînmatriculată, era băut și nu avea nici permis, la Cardon

Credit Photo: Tulcea Noastra

S-a răsturnat cu o mașină neînmatriculată, era băut și nu avea nici permis


La data de 9 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între localitățile Cardon și C.A. Rosetti. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna C.A.Rosetti, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe D.C. 2, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp.


În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu poseda permis de conducere. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii l-au condus la spital pentru recoltare de probe biologice și, în funcție de valoarea alcoolemiei …cu siguranță va primi încă un  „bonus” la proaspătul dosar penal!


Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


 


Articolul S-a răsturnat cu o mașină neînmatriculată, era băut și nu avea nici permis, la Cardon apare prima dată în Tulcea noastra.