Când guvernul doarme, primarul din Jurilovca îi face treburile!

Când guvernul doarme, primarul din Jurilovca îi face treburile!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Când guvernul doarme, primarul din Jurilovca îi face treburile!


În urma unei îndelungi analize realizate de Primăria Jurilovca și conducerea Școlii Gimnaziale, s-a decis, de comun acord, ca școlile din Jurilovca, Vișina și Sălcioara pot fi deschise în condiții de siguranță pe 14 septembrie.

„Chiar dacă Guvernul nu a pus nici până acum la dispoziția școlilor nimic din cele necesare asigurării unor minime condiții pentru începerea cursurilor,și nu se prefigurează că o va face în viitorul apropiat, vreau să vă asigur că Școala Jurilovca va primi tot sprijinul necesar din bugetul local. Dealtfel, alocarea financiară a fost aprobată în şedinţa de Consiliu Local luni, 31 august.

Astfel, calculele noastre arată că pentru primul semestru vor fi asigurate 26.000 măști ce vor fi folosite în școlile din comunitatea locală, pe lângă alte echipamente și substanțe dezinfectante ce vor fi achiziționate.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește gradul nostru de pregătire, îi pot asigura pe părinți că elevii vor avea cele mai bune condiții încă din prima zi de școală.

Din cele cinci instituții de învățământ din comună, patru obiective sunt complet reabilitate, cu toalete interioare și dotări moderne. Sunt proiecte la care am lucrat cu insistență în ultimele luni, pentru că ele să fie gata la începerea anului școlar.

Ca și până acum, educația, nevo” – spune primarul din Jurilovca, domnul Eugen Ion


Articolul Când guvernul doarme, primarul din Jurilovca îi face treburile! apare prima dată în Tulcea noastra.