Violențe deosebite la Frecăței, oprite de luptătorii SAS

Violențe deosebite la Frecăței, oprite de luptătorii SAS

Credit Photo: Tulcea Noastra

Violențe deosebite la Frecăței, oprite de luptătorii SAS


Ieri noapte, liniştea localităţii Frecăței a fost tulburată de trei persoane în stare avansată de ebrietate, care au sărit la bătaie la poliţiştii aflaţi în misiune.

Un echipaj de poliţie de la postul din comună a oprit pentru control un atelaj condus haotic de un „domn” în vârstă. La vederea poliţiştilor, căruţaşul a început să le aducă injurii şi să îi ameninţe cu bătaia, cu incendierea şi chiar cu moartea. În sprijinul său au venit alţi doi bărbaţi, rude cu acesta, care au continuat pe acelaşi ton ameninţător.


Văzând că sunt depăşiţi de situaţie, poliţiştii de la post au cerut sprijinul colegilor de la Tulcea. Două echipaje ale Serviciului de Acţiuni Speciale şi un echipaj de la investigaţii criminale au ajuns la faţa locului şi au intervenit în scandalul care era întreţinut de persoanele violente.

În cele din urmă, toţi cei trei atacatori beţi au fost încătuşaţi, după ce poliţiştii i-au avertizat că vor folosi forţa. În urma scandalului, două autospeciale de poliţie au fost avariate, dar nimeni nu a fost rănit.


Persoanele încătuşate au fost aduse la audieri şi ulterior reţinute în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.


Articolul Violențe deosebite la Frecăței, oprite de luptătorii SAS apare prima dată în Tulcea noastra.