Accident grav pe dig lângă Mahmudia. Intervine elicopterul SMURD

Accident grav pe dig lângă Mahmudia. Intervine elicopterul SMURD

Credit Photo: Tulcea Noastra

Accident grav pe dig lângă Mahmudia. Intervine elicopterul SMURD


Elicopterul SMURD a intervenit acum câteva minute (în jurul orei 18.00 – n.r.) la Mahmudia, pentru a prelua o victimă grav rănită în urma unui accident rutier.

Conform surselor de la faţa locului, doi tineri, femei şi bărbat, de 29 și 28 de ani, din Mahmudia, ar fi „împrumutat” un autorurism şi ar fi plecat cu el la plimbare.

Aceleaşi surse mai spun că pe dig, din cauza vitezei, autoturismul s-a răsturnat iar cei doi au fost proiectaţi înafara lui. Din nefericire, bărbatul ar fi ajuns sub maşina răsturnată şi ar fi suferit răni foarte grave.

Surse medicale ne-au confirmat că intervine elicopterul SMURD. Vom reveni cu date oficiale, când ne vor fi puse la dispoziţie de către autorităţile responsabile.


UPDATE – informare IPJ – ora 19.00


În după-amiaza zilei de 3 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati prin apel 112 despre faptul că un bărbat de 28 de ani, din Mahmudia, în timp ce conducea un autoturism, pe un dig de pe raza comunei Mahmudia, a pierdut controlul asupra direcției, iar autovehicolul s-a rasturnat de pe dig, de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost preluat de elicopterul SMURD .

În cauză, cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Articolul Accident grav pe dig lângă Mahmudia. Intervine elicopterul SMURD apare prima dată în Tulcea noastra.