Hogea, obraznic şi arogant, a fost pus la punct de consilierii locali PSD şi PNL!

Hogea, obraznic şi arogant, a fost pus la punct de consilierii locali PSD şi PNL!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Hogea, obraznic şi arogant, a fost pus la punct de consilierii locali PSD şi PNL!


– consilierii locali au votat împotriva împrumutului de 14 milioane de euro, prin care Hogea voia să-şi promoveze proiectele,  făcându-şi campanie electorală cu tam-tam

– pentru primarul român Hogea, ţara noastră este „Românica”!

– doar prietenul se suflet, Şacu, i-a ţinut isonul primarului obraznic


Azi, în şedinţa de Consiliu Local, punctul fierbinte al discuţiilor a fost generat de posibilul împrumut de 14 milioane de euro pe care primarul Hogea voia să îl acceseze prin BERD şi să îndatoreze populaţia municipiului pentru următorii zece ani! A crezut că va defila iar triumfal, că CL-ul va lăsa iar capul în jos şi… la fel ca în ultimii 16 ani, va reuşi să-şi facă mendrele, pentru că aşa „vrea muşchii lui”!


Hogea a sfidat şi de această dată orice normă de bun simţ conversaţional şi a întrerupt, şicanat şi jignit pe oricine a încercat să îi conteste geniul, cu argumente coerente şi pertinente.

Prima victimă a nesimţirii primăreşti a fost consiliera Anca Suhov, după care a urmat viceprimariţa Andaluzia Luca. Cele două doamne nu s-au coborât la nivelul mârlăniei „domnului” primar, dar i-au comunicat acestuia că dă dovadă de lipsă totală de respect şi încalcă toate protocoalele de comunicare ale consiliului. Au dovedit că sunt nişte doamne!

De fiecare dacă Hogea a intervenit peste colegii consilieri, a transformat şedinţa în campanie electorală proprie şi a arătat că este orice, numai „domn primar”, NU!

Avizul comisiilor pentru acest proiect de hotărâre a fost nefavorabil, consilierii PSD l-au contestat, iar acestora li s-au alăturat şi consilierii PNL. Într-un final, din cei 19 consilieri prezenţi, proiectul a fost respins cu 18 voturi împotriva şi un vot pentru.Votul „pentru” a fost dat de consilierul Şacu, fost viceprimar şi foarte apropiat al lui Hogea… Prietenii ştiu de ce!

De remarcat discursurile doamnelor consilier Claudia Frandeş şi Andaluzia Luca, ambele arătând din punct de vedere juridic, financiar, administrativ şi moral că aceşti 14 milioane de euro nu trebuiesc împrumutaţi acum!


Hogea le-a replicat că” BERD nu aşteaptă Românica să se hotărască”! dar consilierii locali au rămas fermi până la final, lucru care merită apreciat şi chiar aplaudat. Prin acest vot negativ al majorităţii, Hogea a realizat că talentele sale actoriceşti de mâna a doua şi jocurile sale arogante de cuvinte nu mai prind la nimeni! Mai pe româneşte, a ridicat nasul prea sus şi şi-a luat-o peste bot! De la toată lumea! Sic!


Aşa cum este moral, majoritatea a decis ca acest subiect să fie reluat după ce noul Consiliu Local va fi constituit, după alegeri, pentru ca noii consilieri municipali şi noul primar să decidă singuri ce au de făcut într-un mandat nou, pentru că nu este normal ca alţii să decidă în locul lor! Foarte corect şi demn de apreciat! Stimaţi consilieri locali, pentru şedinţa de azi şi pentru refuzul unanim şi categoric de a vă mai lăsa persiflaţi şi umilţi, vă felicităm şi vă mulţumim!


Articolul Hogea, obraznic şi arogant, a fost pus la punct de consilierii locali PSD şi PNL! apare prima dată în Tulcea noastra.