Ştefan Ilie încă este primar la Luncaviţa

Ştefan Ilie încă este primar la Luncaviţa

Credit Photo: Tulcea Noastra

Ştefan Ilie încă este primar la Luncaviţa


Apropiata campanie electorală în care actualul primar al comunei Luncaviţa, Ştefan Ilie, şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea, ne-a făcut să îl chestionăm în legătură cu adresa de domiciliu a domniei sale.

Legea permite candidatura doar în condiţii clare de domiciliu, domnului Ştefan Ilie fiindu-i necesar domiciliul pe raza municipiului Tulcea, pentru a putea candida la funcţia de primar al municipiului.

Conform Legii 544, am solicitat primăriei din Luncaviţa, mai precis domnului primar şi doamnei secretar, să ne informeze dacă domnul Ştefan Ilie mai este locuitor al comunei şi dacă mai ocupă funcţia de primar. Răspunsul a venit foarte repede şi foarte prompt, chiar de la domnul primar Ştefan Ilie, care ne-a răspuns oficial că este încă locuitor şi primar al comunei Luncaviţa, iar atunci când nu va mai fi, ne va anunţa despre acest lucru.

Îi mulţumim domnului primar din Luncaviţa pentru promptitudine şi operativitate şi aşteptăm să îşi onoreze promisiunea, atunci când va deveni locuitor al municipiului Tulcea, cu acte în regulă.


Articolul Ştefan Ilie încă este primar la Luncaviţa apare prima dată în Tulcea noastra.