Ion Eugen a fost ales cu 88% din voturi și a adus la Jurilovca peste 40 de milioane de euro!

Ion Eugen a fost ales cu 88% din voturi și a adus la Jurilovca peste 40 de milioane de euro!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Ion Eugen a fost ales cu 88% din voturi și a adus la Jurilovca peste 40 de milioane de euro!


Atunci când un primar de comună este ales cu 88% din totalul de voturi exprimate, nu prea mai ai ce comenta. Un astfel de scor a fost înregistrat la Jurilovca în anul 2016 şi a fost obţinut de primarul Ion Eugen, fiind unul dintre cele mai categorice scoruri electorale din ţară la acea vreme.

Ei bine, astfel de oameni, care arată zi de zi că „se poate”, sunt atacaţi de către clevetitorii politici în fel şi chip. De curând a apărut un afiş electoral asumat de PNL, unde, un tânăr de care nu



am auzit până acum şi-a tras un slogan electoral prin care, crede el, se va face remarcat: „În Jurilovca e loc de mai bine! Avem nevoie de o apropiere mai mare față de fiecare locuitor în parte, de o  administrație transparentă și o dezvoltare accelerată”! Pe buneee ???


Dacă ar fi fost orice altă comună şi nu Jurilovca, mai-mai că am fi încercat să îl credem pe tânărul cu aspiraţii de candidatură, dar în cazul comunei Jurilovca, acest slogan de campanie mi se pare total imatur, forţat şi lipsit de orice fel de justificare.

Ca să cupridem în detaliu toate proiectele primarului Ion Eugen, ne-ar trebui câteva ore şi zeci de pagini, aşa că ne vom rezuma, pe scurt, doar la o parte dintre ele.

Cu un total de 40 de milioane de euro absorbiţi de UAT Jurilovca în cele două mandate ale primarului Ion Eugen, comuna se situează lejer pe un prim loc în ceea ce priveşte atragerea de fonduri pentru comunitate, bani prin fonduri de stat, fonduri europene şi participare de la bugetul propriu.

Din totalul de proiecte pentru comunităţile din Jurilovca, Sălcioara şi Vişina, unele au fost deja finalizate, unele sunt în execuţie şi câteva sunt în stadiu de implementare. De la reabilitare drumuri, iluminat public, apă-canal, infrastructură de turism, cămine culturale, unităţi de învăţământ, săli de sport şi până la evenimentele socio-culturale, primarul Ion Eugen a arătat că a scos eficienţă maximă din tot ceea ce se putea face pentru locuitorii comunei.

Faţă de unii lăudăroşi care… doar se laudă… aici chiar se văd rezultate. Indiferent de cine ar fi fost primar, greu de crezut că ar fi putut face măcar jumătate din câte a făcut pentru oameni, Ion Eugen.

Prin prisma apropiatei campanii electorale şi a disperării contracandidaţilor, se vor încerca multe atacuri cu mizerii şi miciuni, indiferent de ce a făcut bun acest om. Ceea ce nu au luat aceşti politruci în calcul este faptul că localnicii văd cu proprii ochi cum se dezvoltă comuna zi de zi, scorul electoral de 88% cu care a fost reales primar Ion Eugen, demonstrând clar acest lucru! Aşa că… „bă băieţi”, nu mai băgaţi băţul prin gard, că vă faceţi singuri de râs. În loc să umblaţi cu mizerii şi minciuni, lăsaţi prostia şi orgoliul politic la o parte şi puneţi mâna la treabă! Dacă nu ştiţi, cu siguranţă că primarul vă va învăţa cum stă treaba! Lăsaţi cârcoteala şi învăţaţi că, cei care votează apreciază rezultatele omului desemnat să îi conducă. La Jurilovca, nu culoarea politică e importantă, ci calitatea omului. Ion Eugen a demonstrat acest lucru! Este un om gospodar, iubit de localnici şi demn de tot respectul! A tăcut şi a făcut! Faţă de voi care doar faceţi propagandă ieftină…şi atât!


Articolul Ion Eugen a fost ales cu 88% din voturi și a adus la Jurilovca peste 40 de milioane de euro! apare prima dată în Tulcea noastra.