Oraşul nimănui – 2! Primar, consilieri, autorităţi? Nu avem aşa ceva!

Oraşul nimănui – 2! Primar, consilieri, autorităţi? Nu avem aşa ceva!

Credit Photo: Tulcea Noastra

„Diferența dintre poliţia locală Tulcea și cea din Brașov, plus două doamne de la protecția copilului ce identifică minori ce cerșesc în centrul orașului. La noi toți dorm în birouri…”

Aceste rânduri plus fotografia de ilustraţie a prezentului material ne-au fost trimise de către un prieten al ziarului, contrariat de faptul că la alţii se poate, iar la noi…nu!

Dacă la Braşov, în cazul de faţă, poliţiştii locali şi inspectorii DAPS, în plină zi de …DUMINICĂ, sunt prezenţi pe stradă pentru a-şi face datoria, la Tulcea…treburile merg exact aşa cum le ştiţi, de ani de zile : dezinteres, lipsa de implicare şi asumare, nepăsare…etc

Primarul şi Consiliul Local Tulcea, fac nani cuminţei, pentru că nu îi mai interesează! Indiferent de ce reclamă tulcenii, aceşti oameni doar se fac… că muncesc! Un oraş aflat la porţile deltei, plin pe timp de zi de cerşetori, boschetari, găşti de puradei violenţi, care „zburdă” în voie fără să îi întrebe cineva „de sănătate”, iar noapte, plin de găşti gălăgioase şi beţivi scandalagii, la fel de necontrolaţi… este un oraş condamnat!

Legiuitorii locali, dar şi cei plătiţi să facă treaba în acest sector, adică inspectorii sociali şi poliţiştii locali, cu toate că există…lipsesc cu desăvârşire!

Oameni buni, peştele de la cap se împute! Indiferent de culoare politică, de la primar, consilieri locali şi până la cei care „lucrează” în stradă, toţi sunt vinovaţi! Dacă la alţii se poate, la noi…autorităţile dorm! Şi tulcenii la fel! Somn uşor..!


Articolul Oraşul nimănui – 2! Primar, consilieri, autorităţi? Nu avem aşa ceva! apare prima dată în Tulcea noastra.