Cocoș, caz social greu, a vrut din nou să se sinucidă!

Cocoș, caz social greu, a vrut din nou să se sinucidă!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Cocoș, caz social greu, a vrut din nou să se sinucidă!


Celebrul „cascador” tulcean supraintitulat COCOȘ, a băgat, din nou,  salvatorii în priză. Pompierii, jandarmi şi poliţişti au fost scoşi în dispozitiv, pentru că Cocoș voia să se arunce de pe moară. Nu mai mâncase de patru zile și era disperat să se facă auzit de către autorități. După aproape o oră de negocieri cu negociatorul poliţiei, comisarul şef Lucian Ţugui, Cocoș a fost convins să coboare. Încă un sinucigaş convins să renunţe…


Dincolo de critici şi de glume, Cocoș este un caz social uitat de autorităţi. După cei câţiva ani petrecuţi după gratii, pentru furturi mărunte şi găinarii, omul suferă de ceva boli cronice şi trăieşte în condiţii greu de imaginat, într-o stare de sărăcie avansată! Din nefericire, nimeni din primărie nu şi-a aruncat ochii vreodată asupra acestei situaţii grave şi au preferat să îşi vadă de căratul hârtiilor dintr-un birou în altul, decât să ajute un om aflat într-o situaţie disperată. Un caz social GRAV!


Ştim, „domnule” primar că e mult mai uşor să luaţi cetăţenii la mişto pe facebook, sau să vă împăunaţi cu munca altora după care să vă băgați neinvitat în poze, decât să ajutaţi un om care are nevoie disperată de un sprijin!


Aveţi, „domnule” primar, oameni şi direcţii în subordine, entităţi care se pot implica şi pot ajuta. Totul ține de voinţă şi depinde mult şi de calitatea de OM! Multora, printre care şi dumneavoastră… aceste calități vă lipsesc!


Articolul Cocoș, caz social greu, a vrut din nou să se sinucidă! apare prima dată în Tulcea noastra.