(VIDEO) Violență înfiorătoare asupra animalelor! O vacă rănită a fost căsăpită şi tranşată pe malul Dunării!

(VIDEO) Violență înfiorătoare asupra animalelor! O vacă rănită a fost căsăpită şi tranşată pe malul Dunării!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Violență înfiorătoare asupra animalelor! O vacă rănită a fost căsăpită şi tranşată pe malul Dunării!


Ieri după amiază, voluntarii asociaţiei „Help Lăbuş” din Galaţi, o asociaţie care se ocupa cu ajutorarea şi salvarea animalelor, trăgea un semnal de alarmă pe social media. Pe malul tulcean al Dunării, în zona I. C. Brătianu, o vacă ranită la un picior era abandonată. Voluntarii inimoşi au făcut tot posibilul să asigure transport, tratament şi cazare pentru biata văcuţa, dar azi, când au ajuns la locul cu pricina să preia animalul bolnav, nu au mai găsit decât o grămadă de oase. Vita rănită fusese sacrificat şi la locul faptei nu îi mai rămăseseră decât oasele dezgolite de carne.


„Cu lacrimi în ochi și extrem de șocați, vă anunțăm că vaca abandonată și cu piciorul rupt de peste Dunăre a fost omorâtă cu sânge rece. Un criminal i-a tăiat gâtul, iar voluntarii din zonă, care s-au oferit să o ajute, nu au mai putut face nimic pentru ea. Când au ajuns acolo, era întinsă pe câmp, fără suflare… Cu toții suntem îngroziți, șocați, neputiincioși, fără cuvinte.. Poliția și autoritățile trebuie să se sesizeze de urgență!!! Lucrurile nu pot rămâne așa, iar vinovații trebuie să răspundă pentru fapta lor. Nu putem accepta asfel de violențe asupra animalelor!” – scriu reprezentanţii asociaţiei „Help Lăbuş”, oripilaţi de groaznica acţiune a unor personaje care cu greu pot fi numite oameni!


Astfel de practici barbare merită sancţionate aspru de legiuitori. Aşteptăm, totuşi, puncte de vedere şi de la organele abilitate în gestionarea acestei fapte groaznice şi inumane: IPJ, DSV, DSP şi apelăm chiar şi la domnul prefect Cristian Iordan pentru ca în calitatea domniei sale de reprezentant al Guvernului în teritoriu, să solicite şefilor de structuri din subordine să urgenteze demararea unei anchete comune pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate!



Articolul (VIDEO) Violență înfiorătoare asupra animalelor! O vacă rănită a fost căsăpită şi tranşată pe malul Dunării! apare prima dată în Tulcea noastra.