Două bărci s-au ciocnit la Murighiol. Trei persoane sunt rănite (VIDEO)

Două bărci s-au ciocnit la Murighiol. Trei persoane sunt rănite (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra

Două bărci s-au ciocnit la Murighiol. Trei persoane sunt rănite


În această seară, la confluenta Dunării cu braţul Dunărea Veche, aproape de Murighiol, a avut loc un accident naval în urma căruia trei persoane au fost rănite. Un localnic din Murighiol, în timp ce conducea o ambarcatiune de tip Corsar 700, a fost surprins de un conducător al unei alte ambarcaţiuni, cu motor de 150CP, care, la propriu s-a urcat pe el. În cele două bărci se aflau 13 persoane. Intervine elicopterul SMURD.

„Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea echipajelor medicale la fața locului.

Până la acest moment, două dintre persoanele ranite au suferit leziuni mai grave şi au fost preluate de ambulantele SAJ.

Pentru gestionarea situației, în zona respectivă au fost trimise o ambarcațiune pentru transport scafandri și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.” – transmite ISU Tulcea.

La acest moment toţi ocupanţii ambarcaţiunilor au fost scoşi din apă, iar cei trei răniţi au fost duşi la spitalul din Tulcea.



Articolul Două bărci s-au ciocnit la Murighiol. Trei persoane sunt rănite (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.