ŞAH: Logic Delta Tulcea pune reale probleme şahiştilor polonezi

ŞAH: Logic Delta Tulcea pune reale probleme şahiştilor polonezi

Credit Photo: Tulcea Noastra

În data de 14 aprilie 2020 a avut loc pe platforma www.playchess.com un meci oficial de şah online rezervat echipelor de juniori, atât la feminin, cât şi la masculin , competiție organizată de Federația Română de Șah împreună cu Federația Poloneză de Șah.

Echipa de junioare a României la categoria fete 12 ani a câştigat cu 2-0 meciul cu echipa similară a Poloniei la proba de șah rapid , iar la proba de șah blitz a reușit un rezultat de egalitate (2-2).

De remarcat și evoluția foarte bună a sportivei Sofia Borisov de la ACS Logic Delta, care a reprezentat România la categoria fete 12 ani și care a încheiat competiția pe echipe cu cinci victorii și o singură înfrângere .

Sofia a fost convocată în echipa de fete 12 ani , deoarece este componentă a lotului național a României , fiind și una dintre cele mai valoroase sportive la categoria ei de vârstă.

Sofia este elevă în clasa a V-a la Colegiul Dobrogean Spiru Haret din Tulcea si multiplă medaliată la competițiile naționale de șah pe echipe .

Felicitări, Sofia!!!

Săptămâna trecută pe platform www.chess.com a avut loc turneul internațional de șah pe echipe la care au participat echipe de fete din Izmail, Chișinău, Galați și Tulcea.

Tulcea a participat la această competiție cu cele mai bune 4 sportive ale clubului de șah Logic Delta din care au făcut parte sportivele: Sofia Borisov, Maria Pufleni, Alina Boureanu și Andreea Plîngu.

Echipa Clubului de Șah Logic Delta Tulcea a încheiat competiția pe locul 2 în clasamentul general, cu două victorii și o singură înfrângere.

Felicitări, fetelor!!! 


M.S.


Articolul ŞAH: Logic Delta Tulcea pune reale probleme şahiştilor polonezi apare prima dată în Tulcea noastra.