Sulina nu mai are primar!

Sulina nu mai are primar!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Sulina nu mai are primar!


Pentru că a schimbat partidul şi a trecut de la Partidul Social Democral la Pro România, primarul ales al celui mai estic oraş al ţării, domnul Nicolae Răduș, a fost obligat de lege să îşi dea demisia din funcţia de primar.

Domnia sa va participa la alegerile locale, aşa cum am spus, din partea Pro România şi crede că va mai obţine încă un mandat, declarând pe facebook că doreşte să continue proiectele pe care le-a iniţiat pentru Sulina.

În contra-replic[, consilierul local Tudorel Leon îi scrie ex-primarului:”Toate proiectele care au început și au rămas neterminate , erau iniţiate de fosta administraţie ! Ce tupeu poți să ai !!! N-ai făcut decât să semeni discordie și vrajbă !”

Ştim că nu iese fum fără foc şi mai ştim că în campanie se spun multe, dar, cunoscând în mare problemele oraşului Sulina şi criticile aduse primarului în cei patru ani de mandat, e greu de crezut că domnul fost primar Răduș mai are şanse să fie ales pentru încă patru ani.

Este doar o presupunere şi rămâne să vedem pe cine vor pune ştampila de vot cei mai mulţi sulineni, pe 27 septembrie. Succes tuturor candidaţilor şi suntem convinşi că va câştiga cel care va avea cel mai bun proiect electoral, explicat pe înţelesul tuturor!


Articolul Sulina nu mai are primar! apare prima dată în Tulcea noastra.