Comunicat de presă – Coronavirus. Crește rata îmbolnăvirilor și numărul persoanelor decedate

Comunicat de presă – Coronavirus. Crește rata îmbolnăvirilor și numărul persoanelor decedate

Credit Photo: Tulcea Noastra

Comunicat de presă – Coronavirus. Crește rata îmbolnăvirilor și numărul persoanelor decedate


Astăzi 23.08.2020, în cadrul ședinței zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența s-au discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore.


Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, 319 de teste au fost efectuate ieri 22.08.2020. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 438 persoane care au fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate 22 (douăzecișidoua decese), o persoană în vârstă de 62 de ani, o persoană în vârstă de 84 de ani, o persoană în vârstă de 66 de ani, o persoană în vârstă de 82 de ani, o persoană în vârstă de 70 de ani, o persoană în vârstă de 74 de ani, o persoană în vârstă de 73 de ani, o persoană în vârstă de 80 de ani, o  persoană în vârstă de 73 de ani, o persoană în vârstă de 70 de ani, o persoană în vârstă de 71 de ani, o persoană în vârstă de 67 de ani o persoană în vârstă de 50 de ani, o persoană în vârstă de 60 de ani, o persoană în vârstă de 72 de ani, o persoană în vârstă de 84 de ani, o persoană în vârstă de 77 ani, o persoană în vârstă de 70 de ani, o persoană în vârstă de 55 de ani, o  persoană în vârstă de 63 de ani, o persoană în vârstă de 74 de ani si o a douazecisidoua persoana in varsta de 70 de ani. La această dată, 114 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 62 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 34 persoane izolate la domiciliu, iar 302 persoane au fost declarate vindecate. La data prezentului comunicat 447 persoane se află în carantină la domiciliu.


Comunicat de presă INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL TULCEA


Articolul Comunicat de presă – Coronavirus. Crește rata îmbolnăvirilor și numărul persoanelor decedate apare prima dată în Tulcea noastra.