Persoană din Tulcea dată dispărută pe litoral

Persoană din Tulcea dată dispărută pe litoral

Credit Photo: Tulcea Noastra

Persoană din Tulcea dată dispărută pe litoral


Iustin Georgian are 19 ani şi locuia cu bunicii, în comuna tulcean[ Nalbant. Acum câteva săptămâni a decis să îşi caute de muncă pe litoral. Săptămâna trecută, o rudă a ajuns în concediu, la Mamaia, şi i-a dus câteva schimburi şi nişte bani, de la bunici.

Vineri noaptea, Iustin a vorbit ultima dată la telefon cu bunicii, cu iubita şi cu mama lui, în Spania. Din acel moment nu mai răspunde la telefon.

Bunicul lui, de la care am aflat toate aceste detalii, ne-a spus că era un copil cuminte, nu consuma alcool şi nu avea anturaje nocive. „Ne-a spus că lucrează în Mamaia, pe plajă, la sky-jet-uri. E un băiat cuminte şi nu era zi să nu vorbim la telefon. Tare mi-e frică să nu i se fi întâmplat ceva rău.” – ne-a spus bunicul tânărului dispărut.

Familia face apel la populaţie, dacă îl văd pe undeva sau dacă ştiu unde se afl[, să ne contacteze la ziar, sau să sune la orice secţie de poliţie.


UPDATE


În urma distribuirii materialului pe grupurile de facebook din Constanța, tânărul a sunat acasă de pe un număr de telefon al unui coleg și i-a spus bunicului că i-a dispărut telefonul și din cauza asta nu a putut suna.


Vă mulțimim tuturor pentru suport și… bine că treaba s-a terminat cu bine! Putea fi mult mai rău…


Articolul Persoană din Tulcea dată dispărută pe litoral apare prima dată în Tulcea noastra.