Ministrul Tătaru în vizită surpriză la Tulcea. Șefii din sănătate rămân pe funcții

Ministrul Tătaru în vizită surpriză la Tulcea. Șefii din sănătate rămân pe funcții

Credit Photo: Tulcea Noastra

Ministrul Tătaru în vizită surpriză la Tulcea. Șefii din sănătate rămân pe funcții


Ieri dimineaţă, vizita surpriză a ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, a lăsat mască mai multe personeje cheie din sistem, fiind o vizită neanunţată.

Prima oprirea ministrului Tătaru a fost la Direcţia de Sănătate Publică, a urmat la rând Ambulanța Tulcea, Secția UPU din Spitalul Județean, Prefectura şi… sediul PNL. La primele patru instituţii, Nelu Tătaru a stat de vorbă cu şefii, pe situaţii punctuale, în primul rând pe linie de Covid, arătându-se mulţumit de ce a găsit.


La sediul PNL, nu ştim ce a căutat şi nici nu ne interesează! O fi ascultat de la liderii locali ai partidului pe cine mai vor aceştia să înlocuiască în funcţii, ca să pună oamenii partidului… Din păcate pentru ei, Nelu Tătaru este un profesionist şi nu apleacă urechea la bârfe şi scenarii politice murdare, aşa că, la Tulcea, nu a demis pe nimeni. Ghinion…


După vizita ministrului, s-a vehiculat pe internet că şeful Ambulanței, doctorul Dumitru Vâlcu, ar fi fost „rugat să se retragă” (ca să nu spunem demis), pentru a-i face loc altui medic, membru de partid, care îşi doreşte această funcţie de foarte mult timp. Realitatea este însă, alta. În discuţiile purtate între ministrul Tătaru şi doctorul Vâlcu, nu s-a discutat despre acest subiect. Ministrul sănătăţii s-a arătat mulţumit de performanţele şefului Ambulantei tulcene şi chiar l-a felicitat pentru reuşite, aşa că… Vâlcu rămâne şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă! Restul… să mai aștepte!


PS : Trebuie să recunoaștem că metoda foarte OK a domnului ministru Tătaru surprinde realitatea din teren în cele mai mici detalii, nu ca la o vizită deja anunțată! Personal, îl felicit pe Nelu Tătaru pentru acest lucru și sugerez tuturor membrilor Guvernului să aplice aceleași metode! Vizite scurte, neanunțate, strict pe meserie, fără șprițuri și plimbări… și limbi în urechi! Felicitări domnule ministru Nelu Tătaru! Așa trebuie să fie un ministru, ORICE culoare politică ar avea Guvernul României!


Articolul Ministrul Tătaru în vizită surpriză la Tulcea. Șefii din sănătate rămân pe funcții apare prima dată în Tulcea noastra.