Doi fruntaşi liberali tulceni s-au autoizolat

Doi fruntaşi liberali tulceni s-au autoizolat

Credit Photo: Tulcea Noastra


Comunicat de presă


“Deoarece am participat la ședința Biroului Politic Național al PNL, iar unul dintre participanți a fost confirmat pozitiv, am intrat în autoizolare si voi fi testat.

Nu am nicio simptomă și am evitat contactul cu cetățenii din proprie inițiativă, înainte de a deveni oficială confirmarea.

Sper ca fuecare cetățean care este suspect de confirmarea cu noul coronavirus să procedeze la fel. – Ștefan ILIE, primarul comunei Luncavița, Presedintele PNL Tulcea”


“Dragi prieteni, luni am luat parte la ședința Biroului Politic Național al PNL. Așa cum ați aflat, unul dintre colegii noștri participanți a fost confirmat pozitiv. Am fost testat și voi respecta procedura de autoizolare. Nu prezint în acest moment nici un simptom, dar este esențial să urmăm întru totul procedurile și protocoalele hotărâte de instituțiile cu rol direct de prevenție în această complicată perioadă din punct de vedere medical și social. Îndemnul meu rămâne valabil: să rămânem calmi și să urmăm cu strictețe regulile. E o perioadă grea, să sperăm că nu va deveni mai grea, dar numai prin responsabilitate – a noastră, a tuturor, la nivel individual, vom trece cu bine peste acest moment complicat.” – George ȘIȘCU, Deputat PNL de Tulcea.


 


Articolul Doi fruntaşi liberali tulceni s-au autoizolat apare prima dată în Tulcea noastra.