Liberalii şi-au stabilit candidaţii pentru primărie şi CJ

Liberalii şi-au stabilit candidaţii pentru primărie şi CJ

Credit Photo: Tulcea Noastra


Liberalii şi-au stabilit candidaţii pentru primărie şi CJ


După multe analize, negocieri şi strategii, în sfârşit liberalii s-au decis cu cine să meargă în alegeri, stabilindu-şi candidaţii la funcţiile de primar al municipiului şi preşedinte de consiliu judeţean.

Pentru funcţia de primar va candida preşedintele Ilie Ştefan, iar pentru cea de preşedinte la Consiliul Judeţean va candida deputatul George Şişcu.

Candidatul pentru primărie, cel puţin teoretic, a trecut printr-o etapă de alegeri interne, unde, spun unii liberali, l-ar fi învins pe Octavian Motoc, principalul rival, liberal cu state vechi şi contracandidat în alegerile interne la municipala liberală.

Şişcu şi Ilie sunt prezenţi azi la Bucureşti, unde urmează să primească aprobarea oficială a mai marilor liberali şi, cel mai probabil, au toate şansele să fie validaţi, până la amiază.

Dacă Ilie şi-a dorit demult să candideze, ba la primărie…ba la preşedinţia CJ, deputatul Şişcu nu prea a vrut…vorbeşte lumea, dar a cedat în cele din urmă, fiind unul dintre liberalii de tradiţie ai partidului.

Ştefan Ilie este actualmente primarul comunei Luncaviţa şi preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea.

George Şişcu este deputat PNL de Tulcea şi a fost băgat în Parlamentul României de către calculator, după redistribuirea voturilor. Acesta a fost pentru o perioadă scurtă şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea şi în prezent este unul dintre apropiaţii încă premierului Orban, preşedintele PNL.

Cel mai probabil, liberalii vor anunţa în curând, prin comunicat sau conferinţă de presă…şi listele de candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, dar şi candidaturile la primăriile din comunele judeţului.


Articolul Liberalii şi-au stabilit candidaţii pentru primărie şi CJ apare prima dată în Tulcea noastra.