Un bărbat trecut de 60 de ani, din Sarichioi, testat pozitiv la infectarea cu coronavirus

Un bărbat trecut de 60 de ani, din Sarichioi, testat pozitiv la infectarea cu coronavirus

Credit Photo: Tulcea Noastra


Un bărbat trecut de 60 de ani, din Sarichioi, testat pozitiv la infectarea cu coronavirus


Din surse am aflat că vineri seară, un bărbat în jur de 60-65 de ani, din Sarichioi, întors recent din Spania, care prezenta simptome similare infectării cu virusul Covid-19, a fost testat iar rezultatul a fost pozitiv.

Bărbatul ar fi fost plecat în Spania să rezolve probleme personale şi s-a întors în România zilele trecute. Pentru că s-a simţit din ce în ce mai rău, vineri, chiar el ar fi sunat la ambulanţă.

Oamenii spun că un echipaj l-a cărat pe bărbat cu izoleta şi l-a dus direct la spitalul din Constanţa, pentru analize, iar primul set ar fi ieşit pozitiv.

Din cauza orei târzii, nu am avut de unde obţine informaţii oficiale, pentru că nici un oficial pe care am încercat să îl contactăm  nu a putut fi găsit dar, cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă autorităţile care gestioenaza pandemia la nivelul judeţului Tulcea, vor oferi detalii.


Nu suntem adepţii ştirilor false şi nu dorim decât să vă oferim zilnic informaţii cât mai corecte şi reale, dar tăcerea suspectă a oficialilor tulceni, la  care adăugăm şi numărul mare de surse din teren care au confirmat ştirea, nu duc decât la posibilitatea din ce în ce mai mare ca să asistăm la apariţia primului caz de infecţie cu coronavirus în judeţul Tulcea. Să dea Dumnezeu să ne înşelăm, dar nu prea cred!


Totuşi, până la confirmarea oficială a unui caz de infectare, ţinând cont la câte sute (sau chiar mii) de persoane din zonele afectate din Europa au intrat în judeţ şi, în inconştienţa lor nu respectă DELOC carantina şi izolarea…nu mai e decît o chestie de ore, poate zile!


Articolul Un bărbat trecut de 60 de ani, din Sarichioi, testat pozitiv la infectarea cu coronavirus apare prima dată în Tulcea noastra.