Cinci medalii de aur pentru luptătorii lui Pănuţă la “Fighters Cup” Giurgiu

Cinci medalii de aur pentru luptătorii lui Pănuţă la “Fighters Cup” Giurgiu

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sâmbătă 7 martie 2020, în Giurgiu a avut loc ediţia a II-a a concursului “Fighters Cup”, organizat de CS Kyokushin Family, preşedinte Mihaela Iordache, eveniment sub auspiciile WKB România. La concurs sau înscris 160 de sportivi, copii, cadeţi, juniori şi seniori din 8 cluburi din România.

Lotul Nippon Budo Sport Tulcea a fost format din :

– Pănuţă Albert, 10 – 11 ani ;

– Ţuidea Cătălin, 14 – 15 ani;

– Tranulea George , 6 – 7 ani;

– Filciu Gabriel, sub 6 ani;

Antrenori Pănuţă Nicolaie şi Moroianu Gabriel.

REZULTATE OBŢINUTE:

Loc 1 şi medalie de aur :

Pănuţă Albert, kumite băieţi 11 – 12 ani, – 35 kg;

Ţuidea Cătălin, kumite băieţi 14 – 15 ani, – 60 kg;

Tranulea George, kumite băieţi 6 – 7 ani, + 20 kg;

Filciu Gabriel, kumite băieţi, sub 6 ani, + 20 kg;

Pănuţă Albert, kata mixt avansaţi , 8 – 11 ani;

“Cu toate că nu a fost o competiţie cu o participare numeroasă de sportivi, a fost o întrecere puternică cu sportivi foarte bine pregătiţi. Toţi sportivi noştri sau comportat foarte bine, Filciu şi Tranulea, cu toate că sunt începători şi sunt mici de ani, 5 şi respectiv 7 ani, au abordat meciurile în maniera de mari luptători, Albert a luptat conform indicaţiilor, pe tema de luptă deoarece îl aşteaptă campionatele externe şi a terminat ambele lupte cu KO. Ţuidea , vine după o răceală puternică, dar a reuşit să se mobilizeze şi să facă o figură frumoasă! Per asamblu, eu sunt foarte mulţumit de meciuri , normal ca şi de rezultate!

Următorul eveniment la care participăm în număr foarte mare, Turneul Naţional al Federaţiei Romane de Karate Kyokushin, sâmbăta care vine la Galaţi, unde suntem şi parteneri în organizare!

Felicitări copii, mândru de voi!! Mulţumim părinţiilor pentru implicare!” s spus sensei Nicolaie Pănuţă la finalul concursului


Articolul Cinci medalii de aur pentru luptătorii lui Pănuţă la “Fighters Cup” Giurgiu apare prima dată în Tulcea noastra.