S.C. Aquaserv S.A. Tulcea suspendă activitatea de relații cu publicul

S.C. Aquaserv S.A. Tulcea suspendă activitatea de relații cu publicul

Credit Photo: Tulcea Noastra


S.C. Aquaserv S.A. Tulcea suspendă activitatea de relații cu publicul


Având în vedere că, începând de luni, 16 martie 2020, pe teritoriul României este decretată starea de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus, din dorința de a asigura măsuri de prevenție și de protecție a sănătății utilizatorilor și a angajaților proprii, S.C. Aquaserv S.A. Tulcea suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, atât la biroul de primire/eliberare a documentelor, cât și la secretariatul și la casieriile S.C. Aquaserv S.A. Tulcea.   De asemenea, în următoarea perioadă, este suspendat și programul de audiențe.


S.C. Aquaserv S.A. Tulcea va continua să efectueze activități specifice, de producție și de distribuire către utilizatori a apei potabile, de colectare și epurare a apelor uzate, iar echipele de intervenție vor remedia eventualele disfuncționalități apărute pe rețelele de apă sau de canalizare.


Pentru a asigura în continuare relația cu publicul, recomandăm abonaților noștri să apeleze la metode de comunicare care nu impun interacțiunea directă.


Sesizările, solicitările și reclamațiile se pot transmite:



  • la Compartimentul Relații cu Publicul al S.C. Aquaserv S.A. Tulcea, telefonic la 0240.511.369 sau pe adresa de e-mail public@aquaservtulcea.ro;

  • la secretariatul societății, telefonic la numărul 0240.524.310   sau pe adresa de e-mail a societății, aquaserv_tl@yahoo.com;

  • la adresele și numerele de telefon postate pe site-ul societății noastre la rubrica ”Contact”.


Deasemenea, activitatea de încasare a facturilor și de contorizare a consumurilor de apă va fi desfășurată în continuare astfel că recomandăm abonaților noștri să apeleze la metode de plată și comunicare care nu impun interacțiunea directă.


Facturile se pot pot plăti:


– online, prin intermediul site-ului nostru, prin plata cu cardul, accesând  pagina  web   ”www.aquaservtulcea.ro”  –   ”zona clienti”– ”plăteste factura” ;



  • prin scanarea codului de bare de pe factură, la toate magazinele  partenere ”UN-DOI  CENTRUL DE PLĂTI ” si ”PAY-POINT”  din localitătile județului Tulcea;

  • prin virament bancar , în următoarele conturi bancare ale AQUASERV SA:

  • IBAN: RO93 RNCB 0256 0433 5568 0001-  deschis la BCR Tulcea;

  • IBAN: RO36 BRDE 370S V057 8780 3700 – deschis la BRD Tulcea;

  • IBAN: RO70 BRMA 0370 0280 0490 0001 – deschis la Banca Românească Tulcea;

  • IBAN: RO66 CECE TL01 01RO N008 7382 – deschis la C.E.C. Tulcea;

  • IBAN: RO84 RZBR 0000 0600 0582 8096 – deschis la Raiffeisen Bank Tulcea;


 


            Indecșii pot fi transmiși online, prin intermediul site-ului nostru (aquaservtulcea.ro  –  zona clienți  –  transmitere index).


Activitatea de relații cu publicul va fi reluată după revenirea la normal a situației cauzată de pandemia de coronavirus.


Articolul S.C. Aquaserv S.A. Tulcea suspendă activitatea de relații cu publicul apare prima dată în Tulcea noastra.