Dallas 2020: Cocina de la bloc. Oamenii sunt disperaţi!

Dallas 2020: Cocina de la bloc. Oamenii sunt disperaţi!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Dallas 2020: Cocina de la bloc. Oamenii sunt disperaţi!



  • în timp ce autorităţile guvernamentale bagă milioane de lei în campanii TV, în care îndeamnă românii să se spele pe mâini pentru a evita răspândirea virusului gripei chinezeşti, un tulcean împuţit şi inconştient atentează la sănătatea unor sute de vecini!


Atunci când eşti vecin cu o cocină, e clar că nu mai poţi locui în condiţii depline de siguranţă şi confort. De ceva timp, un tulcean trăieşte un coşmar, pentru că are nenorocul să fie vecin cu o astfel de cocină.

Garsoniera cu pricina se afla la turnurile din Dallas, la blocul C1, la scare B.

Mizeria adunată în camera cu pricina poate face că până şi teribilul Covid-19 să ocolească zona. Gunoi peste resturi alimentare, gândaci, şoareci, şobolani… care vin la pachet microbi, virusuri, bacterii etc… Gândiţi-vă că în scara de bloc respectivă locuiesc peste o sută de persoane, printre care se regăsesc copii şi bătrâni…

Iată ce ne scrie omul, vecin cu cocina, disperat şi dezorientat: “Domnule Adi, vă rugăm să ne dați o mână de ajutor, pentru că nu mai știm ce să facem și unde să mai cerem ajutor! Am discutat cu asociația cu DSP… (animalul) lucrează în șantierul naval, plătește amenda… și așa mai departe. Locuim în Dallas bl C1 sc B. Vă rugăm ajutaţi-ne măcar cu un sfat! Unde să mai mergem?”

Dacă ar fi după mine, v-aş trimite politicos până la cea mai apropiată benzinărie…, dar nu noi facem legea! Spaţiul arată chiar cu mult mai rău decât bârlogul unui animal… Noi doar facem apel la Direcţia de Sănătate Publică, pentru a interveni şi a remedia situaţia, cât de repede este posibil. Mai facem un apel către Primăria Tulcea şi Prefectura Tulcea.

Astfel de cazuri trebuiesc tratate cu celeritate, pentru că reprezintă un atentat la sănătatea populaţiei…şi aşa afectată psihic de gripă chinezească!

Aşteptăm rezultatele şi promitem că vom reveni.


Articolul Dallas 2020: Cocina de la bloc. Oamenii sunt disperaţi! apare prima dată în Tulcea noastra.