Jandarm atacat şi lovit cu ranga de către hoţul prins în flagrant

Jandarm atacat şi lovit cu ranga de către hoţul prins în flagrant

Credit Photo: Tulcea Noastra


Jandarm atacat şi lovit cu ranga de către hoţul prins în flagrant


Nopţile trecute, pe numărul de urgenţă 112 un tulcean anunţa faptul că un bărbat îmbrăcat în haine de culoare închisă, cu glugă pe cap, încerca cu ajutorul unei răngi metalice să forţeze uşa unei societăţi comerciale din centrul municipiului.

Dispeceratul a dat alarma şi spre locul indicat s-a deplasat o echipa a jandarmilor aflată în patrulare pedestră, care se afla în apropiere, iar ca sprijin a mai fost trimis un echipaj auto, format dintr-un jandarm şi un poliţist de la ordine publică.

Când oamenii legii au somat spărgătorul să stea pe loc şi să ridice mâinile la vedere, acesta a ridicat ranga metalică folosită la spargere şi a lovit în cel mai apropiat “inamic”. Jandarmul s-a ferit la timp, iar lovitura care ţintea capul, l-a lovit pe acesta în umăr! Spărgătorul cu intenţii criminale a fost repede încătuşat de către forţele de intervenţie şi condus în arestul poliţiei. Acum, nemernicul se afla în arest pentru 30 de zile, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tentativă la tâlhărie calificată.

Jandarmul este ok, reflexul sau în momentul atacului salvându-i, poate, viaţa. Pentru atacator, în schimb, speram să nu fie aşa de bine. Îi uram la cât mai mulţi ani! Merită!


Articolul Jandarm atacat şi lovit cu ranga de către hoţul prins în flagrant apare prima dată în Tulcea noastra.