Cronica neagră

Cronica neagră

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 7 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 47 de ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data de 7 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 34 de ani, din Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Mihai Bravu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 8 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Barajului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Carcaliu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În noaptea de 8/9 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulca au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Gavrilov Corneliu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul Cronica neagră apare prima dată în Tulcea noastra.