Doctorul Cucu este candidatul +Plus pentru Primăria Tulcea

Doctorul Cucu este candidatul +Plus pentru Primăria Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Doctorul Cucu este candidatul +Plus pentru Primăria Tulcea


Azi la orele 16.00, la sediul +Plus din Tulcea, a fost organizată o conferinţă de presă, în care a fost anunţată candidatura medicului veterinar Gheorghe Cucu pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea.

Această desemnare a candidatului întregeşte eforturile alianţei USR Plus de a identifica cei mai buni oameni care se pretează la luptă electorală care va desemna în luna iunie primarul municipiului. Cel mai probabil până la finele acestei luni, alianţa USR Plus va stabili candidatul comun cu care se va prezenta în alegerile locale. Cele două birouri reunite vor alege între Gheorghe CUcu (Plus) şi Valentin Bodur (USR).

Gheorghe Cucu are 56 de ani şi este de profesie medic veterinar. Din 1989 şi până în prezent, cariera doctorului Cucu a fost una ascendentă, ajungând să ocupe funcţii importante la Direcţia Sanitar Veterinară şi Direcţia Agricolă, dar şi în Ministerul Afacerilor Interne, fiind,totodată şi un îndrăgit dascăl de liceu, iubit de elevi şi apreciat de colegii profesori, încă din 1995.

“Plec pe acest drum cu încrederea că alături de această echipă vom reuşi să realizăm lucruri normale, care, din păcate, până acum au lipsit oraşului nostru! Va trebui să se renunţe la orgolii şi să facem treabă pentru tulceni şi pentru Tulcea.

Ştiu că nu va fi uşor şi vreau să subliniez un lucru. Atacurile care poate vor veni din zone obscure, le voi trata ca pe lovituri împotriva tulcenilor! E momentul să deschidem ochii, să privim în jur şi să construim! Am o vorbă care mie, mi-a ghidat viaţa şi nu ezit să o dau tuturor ca exemplu: dacă muncim pentru ca celor mai mulţi să le fie bine… şi mie îmi va fi bine!” – a conchis doctorul Cucu la finalul conferinţei de presă.


Articolul Doctorul Cucu este candidatul +Plus pentru Primăria Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.