Fata care s-a aruncat de la etajul 6 este în moarte cerebrală. Şansele de supravieţuire sunt aproape zero

Fata care s-a aruncat de la etajul 6 este în moarte cerebrală. Şansele de supravieţuire sunt aproape zero

Credit Photo: Tulcea Noastra


Fata care s-a aruncat de la etajul 6 este în moarte cerebrală. Şansele de supravieţuire sunt aproape zero


La aproape 48 de ore de la tragdie, fata care s-a aruncat pe geam de la etajul 6 al unui turn de pe strada Păcii, este în moarte cerebrală. Tânără este ţinută în viaţă doar de aparate, activitatea cerebrală fiind fără răspuns, după cum ne-au informat surse medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Contrar speculaţiilor din mediul virtual cum că ar avea nevoie de sânge, sau că ar fi murit, tânără încă trăieşte, dar doar o minune o va putea trezi din comă. Medicii tulceni au făcut tot posibilul să o salveze, dar sunt rezervaţi în ceea ce priveşte supravieţuirea sa. Fata are sechele majore atât la coloana vertebrală cât şi la creier, iar şansele sale sunt aproape zero.

În urma investigaţiilor am aflat că înainte cu câteva minute de a se arunca pe geam, fata avusese o discuţie telefonică cu sora sa mai mare, discuţie înregistrată de una dintre colegele din apartamentul social. La telefon, sora mai mare i-a vorbit copilei extrem de urât şi de dur şi a ameninţat-o că va veni la ea şi o va bate, o va tunde zero şi o va face de râs peste tot. Cuvintele folosite de sora mai mare sunt imposibil de reprodus aici. Cu toate că tânăra nu accepta criticile şi acuzele surorii, folosea un tot scăzut al vocii, fiind deosebit de politicoasă fată de tonul cu care era acuzată şi înjurată în ultimul hal.

După discuţia cu sora mai mare, fata a decis să îşi pună capăt vieţii şi a vrut să se arunce pe geam, aceasta fiind cunoscută şi cu tulburări psihice …tot din cauza discuţiilor cu familia naturală. Atât supraveghetoarea cât şi colegele fetei, au vrut să o tragă înapoi, au ţinut-o cât au putut, dar spaţiul de manevră de la fereastră era foarte mic, iar fata, în cele din urmă a căzut de la etajul 6. Impactul primar a fost cu o maşină parcată, după care a căzut pe ciment.

Poliţia a deschis dosar penal în acest caz şi urmăreşte mai multe detalii care trebuiesc clarificate atât în partea familiei naturale, cât şi a persoanelor din zona socială a cazului.


Articolul Fata care s-a aruncat de la etajul 6 este în moarte cerebrală. Şansele de supravieţuire sunt aproape zero apare prima dată în Tulcea noastra.