Copil călcat în picioare de către un “şmecher” care practică MMA

Copil călcat în picioare de către un “şmecher” care practică MMA

Credit Photo: Tulcea Noastra


Copil călcat în picioare de către un “şmecher” care practică MMA


Un tânăr, elev la “Metalu'” de 16 a fost bătut de către un altul, elev la “Economic”, sub privirile colegilor, fără ca nici unul dintre cei care încurajau şi filmau comportamentul primitiv, să încerce să întrerupă bătaia.

Întâmplarea a avut loc miercuri, în parcul copiilor şi la noi a ajuns fiind trimisă de o cititoare. Femeia spune că tânărul bătut are 16 ani şi a fost lovit de către un coleg mai mare, care ar practica sporturi de contact (MMA), pe anume Alexandru. Între timp am luat legătura şi cu o rudă victimei, care ne-a confirmat bătaia şi a confirmat că au depus plângere penală şi azi va fi eliberat certificatul medicolegal.


Tot această rudă ne-a spus că ieri seară a fost apelată prin SMS de către bătăuş, care i-a transmis că în cursul zilei de azi va merge cu tatăl său la poliţie şi va “aranja” să primească doar o amendă, pentru că e minor! Dacă gândirea şi tupeul agresorului au ajuns până aici, e grav! Cum să suni mama victimei şi să îi spui că tăticu are pile la poliţie şi tu oricum scapi! De unde atât tupeu la 16 ani! Câtă lipsă de răspundere şi responsabilitate! Antrenorul acestui tânăr, realizează ce are în sală? Părinţii sunt conştienţi de ce au crescut în casă?


Să nu uităm că în urmă cu câteva zile, un tânăr din Mangalia a fost lovit cu pumnul tot de către un “şmecher”, iar acum se afla în moarte cerebrală în spital şi medicii îi acordă şanse minime de supravieţuire.

Le reamintim bătăuşilor care vor să îşi arate muşchii pe parteneri cu mult mai slabi, că asta se numeşte LAŞITATE. Le mai aducem aminte acestor specimene fără cea mai mică urmă de educaţie, că aceste fapte se pedepsesc cu închisoarea! Aşa că…alegerea le aparţine! Dacă pentru câteva minute de glorie, merită să stai câţiva ani după gratii…. no comment! Indiferent de motiv, nimeni nu poate călca în picioare un om, fără a fi tras apoi la răspundere. Există legi şi instanţe pentru a face dreptate! Legea pumnului nu este o LEGE! Vom reveni cu detalii, de la poliţie şi de la parchet, atunci când oamenii legii vor finaliza cercetările preliminare şi vor putea emite un comunicat.


Important e că…dacă agresorul are 16 ani împliniţi… va răspunde personal pentru faptele sale!


Articolul Copil călcat în picioare de către un “şmecher” care practică MMA apare prima dată în Tulcea noastra.