VIDEO – Un poliţist local ameninţă copiii care se joacă în Piaţa Civică! E noaptea minţii!

VIDEO – Un poliţist local ameninţă copiii care se joacă în Piaţa Civică! E noaptea minţii!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sâmbătă seară, la scurt timp după orele 19.00, un poliţist local cu sectorul în Piaţa Civică a vrut să face “dreptate”! Atenţia acestui distins paznic al “democraţiei locale” a fost atrasă de un grup de 4-5 copii cu vârste între 13 şi 14 ani, care…se jucau şi alergau! Cât tupeu au putut să aibă aceşti copii!!!

În jocul lor copilăresc, copiii au deranjat organul vigilent care, după ce i-a ameninţat prima dată că dacă mai aleargă, “le taie picioarele” (n.r. – conform celor declarate de părintele unui copil ), a revenit şi i-a ameninţat pe copii că va apela la amendă. “Vrei să încep să scriu sancţiuni şi să le trimit părinţilor?” a tunat acuzator poliţistul local, în fata “gangsterilor” care nu au nici măcar buletin.

Când unul dintre puştani l-a întrebat pe distinsul agent, pe ce motiv îl va sancţiona, că nu scrie asta nicăieri, răspunsul a venit prompt! “Pe motiv că v-am atras atenţia. Nu mai fugiţi prin Piaţa Civică!”

Puştiul a fost inspirat şi a înregistrat cu ajutorul telefonului, dialogul cu poliţistul local plin de excese de zel, dialog pe care îl puteţi urmări în pasajul audio-video de mai jos!

Până atunci, propun ca poliţia locală să încropească repede un pluton de experţi în lupte anti-tero “under 14”, să îl pună şef chiar pe nea’ ăsta “cumsecade” şi să organizeze gherile urbane împotriva tuturor puştanilor fără buletine, să îi urmărească să nu cumva să alerge sau să se joace, că e păcat mare şi…să le taie câte amenzi vor ei! Să alerge… în şoaptă, ce mama dracului! Ce copii mai sunt şi ăştia, care aleargă, râd şi se joacă…!Pfff! E tupeu curat!


Bravo Garcea! Ai arătat cât de vigilent eşti! Dacă ţi-aş spune că eşti o ruşine pentru haina pe care o porţi, dar şi pentru colegii care îşi fac datoria, dar lumea vă bagă pe toţi în aceeaşi oală din cauza celor ca tine… te-ai supăra? Poate de data aceasta nu o să o spun, dar o să fac un apel direct la noul director al Poliţiei Locale Tulcea, căruia îi cer în cel mai respectuos mod să trateze acest material cu toată seriozitatea! Şi, dacă aş fi în locul lui, nu te-aş da afară! În schimb, ţi-aş înfiinţa un post în imediata apropiere a unei grădiniţe! Oricare! Dacă stai atât de prost cu nervii şi te deranjează joacă, râsul şi hârjoana unor ţânci…. îţi dai tu singur demisia… Nici nu te mai întreb dacă tu, ai copii… Oricum e degeaba!


Urmarea discuției dintre agentul zelos și cetățeanul de 13 ani care își cunoaște drepturile și obligațiile vă invit să o ascultați mai jos:



 


Articolul VIDEO – Un poliţist local ameninţă copiii care se joacă în Piaţa Civică! E noaptea minţii! apare prima dată în Tulcea noastra.